feyza123 Bebekler kız mi erkek mi kaç haftaliksiniz doğum ne zamn normal mi sezeryan mi bebek kiloları nasıl siz kaç kilo aldınız bi sıkıntı var mı hanımlar 🙂🙂
ozgesoy28 feyza123 Oğlum olcak benimde 30 haftalık olduk şuana kadar 8 kilo aldım ,😍 çatı darlığı çok dar olduğu için sezeryen olcam inşallah oğluş 2 hafta önce 1300 kg şimdi noldu bilmiyorum ❤
YcelMlayimYldrm feyza123 29+3 uz 8 kilo aldm şimdiye kadar 🙂 oglusumun kilosunu bu hafta gittiğimde ogrenecm inşaallah 🙂
Osse feyza123 34 haftalığız oğluşumuzu bekliyoruz. Şu ana kadar 9-10 kilo aldım. Oğluşum hala Doğum pozisyonunu almadı yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek doktorumuz dönmüş mü dönmemiş mi normal mi olacak sezaryen mi henüz belli değil 😊
Burcuugur feyza123 32 hafta oldum 17 mayıs normal Doğum kısım olacak ama elleri hep yüzünde ve göremiyorum ne yapmam lazım 🤷♀️ 13 kilo aldım bu Arada 🙈
OglusumuBeklerken 33+3 olduk biz cinsiyetimiz erkek💙💙💙😇 16kilo aldim🙈 ilkbaslarda cok iyi gidiyodumda bu sona dogru boyle oldu gerci doktorum bişey demedi sorun olsa derdi hrlde😊 normal dusunuyorum hyirlisiyla bakalim sonuc nolcak😇
feyza123 ozgesoy28 bende yarın 30 oluyorum kaçıncı bebek sizin doğuma tarih verdi mi doktor 1300ken kaç haftalikdiniz🙂
MerveKya 32+3 olduk 15 kilo aldım bakalım doğumda 13 Mayıs gözüküyor cinsiyet erkek sağlıkla gelsinler inşallahhh 😊
Hivreneymen Bizde oglumla 31+2 olduk Bn 14 kilo aldım yarın kontrolume var bakalım oglum kac olmus 😍 mayıs ayı hepsi erkek galiba 😊
Svde Bugün 32 olduk☺ Doğum 16 mayıs gözüküyor. Normal olmasını istiyorum😊 29. Haftada bebek dönmüştü bakalım. 9 kilo aldım
Melekzehrakk Bizde 31 haftadayız kızımla 22 mayıs gorunuyo ama kız çocuğu erken gelir derler bakalım bebegim su anda 2 kılo oldu bende 15 kilo aldım 😋😂 insallah normal istiyoruz dogumu
YcelMlayimYldrm Burcuugur canım bnde şimdiye kadar sadece bir kez gorebildim yüzünü gostermyo arkasını dönüyor elini yüzüne koyuyor çok inatci 🙂
SerkanBaharBaynazoLu Burcuugur Canım benim ki öyleydi hiç yüzünü göstermiyordu 😊 bana vişne suyu iç öyle gir dediler içtim gösterdi dedikleri gibi 😊 sende bi dene istersen 😊
Diraraa Biz de 32+4 teyiz oglumla 💙 ctesi gunu kontrolumuz var ama 2 hafta once kontrolde 1700 gr olmustu 🙏🏻 Ben de 14 kilo aldimm 🙂) Dogumu normal istedimm, bebek de donmus bu hafta cati muayenesi var bakalim ne dicek doktor
SerpilPalaAkta 33 haftalık olduk şuan normal Doğum görünüyor inşallah 🙏 En son 2000 kg ağırlığındaydı 😊
Burcuugur YcelMlayimYldrm arkadı dönük hatta doktor secde pozisyonunda baş aşağı deri ama bu yüzünü kapatma olayı beni üzüyor en güzel zamanları ve biz göremiyoruz acaba ne yapmak lazım
feyza123 Burcuugur özle bisey yapmaya gerek yok canm 🙂 bende ilk oglumda son 2 uktrasonda gördüm 35 ve 37 haftalikda
HamiEsmaAydn Bakıyorum da hep erkek 🤓 bizde 30 olduk oglumlaa 😍 21mayıs sezaryen olucam ilki sezaryen oldugu için
AslGarip HamiEsmaAydn benim de ikinci sezeryanım olacak ve bana da 21 mayıs dedi ☺☺ Hamileliğimi ilk öğrendiğim sıralarda sorunca değiştirmezse artık tam Ramazan başıyız🙂
feyza123 HamiEsmaAydn b3nmki de aynı seni gnu 18 23 mayıs ilkim sezeryan aramızda 1 gün var bende yarın 30 oluyorum🙂🙂
Sayka 32 hafta olduk bu gun. 18mayin insallah. 10 kilo aldim.normal dogum isdiyorum inwallah bi aksilik olmazsa normal dogum yapicam. tek sikintim geceler bawlayan sirt agrilari ve oglum haraket etdiyi zaman karninda oluwan ufak aci hissi. ama oğlumun verdiyi acı bile tatlı geliyor❤😘