DuhaninAnnesi anlattığınız aynı durumları bende yaşadım. Beyin resmen hamile olduğuna inanıyor. Olmadığına ikna olduğumuzda adet oluyoruz. Doktora anlattım bu durumu böyle bir şey olduğunu söyledi.

DuhaninAnnesi bende her ay yaşıyordum hassasiyet ve gebe kaldığım ilk günden sonraki hafta çok ağrımaya başladı hala ağrıyor 4 aylık oldum bez sutyen takıyorum düşünün ve özellikle uyuyup uyandımda sabah aşırı ağrı çekiyorum ve göğüs uçlarım kap kara olmuş 🙈🙈

Kizlar ya ya dun peceteye sildim ama daha sokulmemis kan bugn 2sayiyom ama daha tam anlamiyla adet olmadim nasil olcak 🙁 5.gn gemeraya basliyacamda biri beni aydinlatabilirmi

PelinCemre evet ne zaman olmadığına ikna olsam adet oldum hep ama bu ay hiç öyle var gibi gelmiyor yani beklemiyorum birazdan test yapicam bakalım 😊

DuhaninAnnesi herşeyin hayırlısı, zamanı var demek ki sıkıntı stres yapma kendine. Yürüyüş yap hareketli olmak yumurtalıkları çalıştırıyor. Ben günde 1-1,5 saat yürüyorum.

Eddaliko benim hiçbir belirtim olmadı ne göğüs ağrısı ne bulantı sadece hafif hafif vuran kasık ağrıları

Kızlar ben 1 buçuk yıldır korunmuyırum doktora felan da gittin pko var bende bu ay 27 sine olmam gerekti olmadım inşallah bu kez regl olmam. Benim gibi pko olup hamile kalan var mı?

DuhaninAnnesi ya sizin adınıza o kadar ümitlenmiştim ki 😔canınız sağolsun . Allah istediği vakit verecek elbet hepimize .üzülmeyin sakın yeni eylem planları yapmak gerek .

PelinCemre bu ay adet olursam spora başlarım demiştim 1 ay sıkı bir spor prog. Oluşturucam kendime 😊 birde artık doktora gitsem iyi olur belki hormonel dengesizliklerim vardır

Ecmelbeyza ya üzülmedim desem yalan olur bi iki damla gozumden düştü eşim çok heveslenmişti daha yeni söyledim ona da hayırlısı olsun çalışmalara devam dedi güldürdü. Hem 4 ay daha kısa bi süreç insanlar yıllarca bekliyorlar isyan etmenin lüzumu yok Rabbim biliyordur vereceği zamanı. Inşallah çok bekletmez inşallah hiç birimiz evladımızın yokluğuyla imtihan olmayız. Belki kist vardır yada hormonel dengesizlikler sonuçta adetim gecikiyor 1 sene olmadı diye bakmamazlik yapmazlar heralde 😏

Kbrkbk canım pko olup cook hamile kalan var pko hamilelige engel degil. Yumurtlama zamanın önemli olan elbet yumurtluyosundur eğer belirtileri kestiremiyorsan takvime bakarak zaman kaybetme ovulasyon testi kullanarak yumurtlama günlerini tespit et öyle degerlendir. Yumurtlama gününe kadar clife ballı macun da yiyebilirsin. Onunda çok çok faydasını görenler var. Dilerim rabbim senide daha fazla bekletmez 🤲