Tusubasa Nursahergun saglikli sihatli gelsinlerde gerisi pek önemli değil :) cuma günü gideceğim doktora gün verecek inşallah dayanirim o güne kadar Allah hepimizin yardimcisi olsun 🙏
Faffabay Linosum aynen öyle sancı nasıl birşey nişan nasıl birşey diye araştırmaktan yoruldum tecrübe edeyim istiyorum artık😂😂
Seda5892 4294 38 39 larda daha bir ağırlaşıyor insan artık doğurayım diyorsun ama doğunca da hamileliği özlüyorsun ♥️ rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla alın kucağınıza
Labaysenur 4294 ben 36.haftadan sonra çok zorlandım ne yatabildim ne oturduğum yerden kalkabildim,ne Nefes alabildim ,çok zorr şuan 38im inşallah pazartesi doğum .allah kolaylık versin 🤗🌸
Sznarslan 4294 tabii ki daha ds zorlaşır.ben de 34+3.bence en zor ayları 30.haftadan sonraki her gün.mide yanması ile uyandım.elimi boğazıma sokup olduğu gibi gırtlağımı dışarı çıkarasım var.soda içiyorum şuan.en rahat ayı da bece 2.trimester dönemi.
Zeynepvefaannesi 4294 40+4deyim gittikçe zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun ama hergünün tadını çıkarmaya bak ☺️
Ayse3550 Denizz01şuan 5 teyim mide yanmalarım car hafif ama en zor tabikide ilk üç ay anlatılmaz yaşanır 😂👍
ozgens 4294 son aylar. Bel ağrısı , yatakta zor hareket etme, büyüyen karın herşeyi zorlaştırıyor .artık bir an önce kurtulayım diyor insan
Baloglum93 En zor ay son ay nefes darlığı alınan kilolar uyuyamama bel sırt çatı ağrıları korkulu rüyalar ☹️☹️
Hayriye1_ İlk 4 ay bence bulantidan başımı kaldiramiyordum . 38+2 günlük hamileyim. Şuan grip atlatiyorum rahat uyuyamıyorum ama yine de ilk aylardaki mide bulantısı daha kotu ☹️