Nesoo Gunka97 hala doktora gitmediğim için endişelendim biraz. Biraz daha geçsin öyle gideyim ki hepsini birden göreyim. Hem kese hem kalp atışı
BuseGizemztrk Dygkh keseyi gördünüz bebekte göründü mü? Bende sizle aynı regl tarihim o yüzden soruyorum kese göründü bende ama benek gözükmedi, bi hafta sonra gideceğiz
Dygkh BuseGizemztrk Kubraislekyay ne guzel 3 muzunde bebekleri ayni hemen hemen ayni tarihlerde insallah saglikli haberlerimizi aliriz 🤗🤗💗
Kubraislekyay Dygkh benim son adet tarihim 3 şubat keseyi gördük ama henüz kalp atışı duymadık doktor geç döllenme dedi siz kalp atışı duydunuz mu kaç haftalıksınız şuan
Dygkh Kubraislekyay yok daha duyamasim önumzdeki sali gunu gidicem duymak icin insallah duyabiliriz sizin kese goruldumu?
Dygkh Kubraislekyay canim 6 ekimden kurtaj oldum 7 marta hamile oldugumu ogrendim kan degerimden bide prolaktin hormonunbln dustugunden emin ol oyle kal bana doktrm bunlarin cok onemli oldugunu soyledi
Kubraislekyay Dygkh bizim kese 5. Haftada görüldü hatta doktorum 3 haftalık gibi görünüyor geç döllenme olabilir dedi 7 hafta olduk ama kalp atışı duymadık cumayı bekliyoruz
BuseGizemztrk Dygkh evet ilk gebeliğim, haftaya cuma kontrole gideceğim 7. Haftanın içinde olacağım bakalım artık , haber verelim mutlaka inşallah sağlıkla kucağımızada almak nasip olur🙏
Kubraislekyay Dygkh amin inşallah 🙏🏻 Birbirimize dualarımızda yer verelim 🙏🏻 Kalp atışlarını da duyarız inşallah
Zlis11 Esradiyebiri Aynen ben de oyle aynıyız kesesini gorduk kalp atisini duymak icin bekliyoruz biraz daha 😀