Ozqe_tolqa Kizimmmm rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı 🤲 sağlıcakla gelsin inşallah. Biz daha 10 haftadayız 😊
Kizimmmm Ozqe_tolqa oyy hepimize kucağımiza almayı nasip etsin insallah Rabbim 🤲 zaman çabuk geçiyor.
Ozqe_tolqa Kizimmmm amin canm insallah banada hiç zaman geçmiyor gbi geliyor bazen diyorum ne zaman gelecegiz 30 lu haftalara 😊
Ozqe_tolqa Kizimmmm masallah insallah bizde geliriz saglikla o gunlere 🤲 başından beri murat beye mi.gidiyorsunuz
Ozqe_tolqa Kizimmmm benimde aynı şekilde cnm genetik test pıhtılaşma testleri fln yaptırdım bir sorun ve pıhtılaşma çıkmadı.ama şimdi tedbir amaclı igne oluyorum murat bey kullanmam gerektiğini söyledi
Kizimmmm Ozqe_tolqa biz de yaptırdık. Pıhtılaşma için iğne ve aspirin kullaniyorm ben de en başından beri.
Gulcan_89 Zlmztr 11 haftalık hamileyim. Murat beye gidiyorum. İlgili bir doktor. Kadın doğum hastanesinde onur beyde çok ilgili. Doğuma karar veremedim henüz 😊
Basilicums Gulcan_89 yorumu yazalı çok olmuş bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır inşallah 🌸 murat beyde mi yaptınız doğumu memnun kaldınız mı ?
Gulcan_89 Kizimmmm evet Onuda çok ilgili diyorlar. İki kişi arasında kararsız kaldım o yüzden üçüncü kafamı karıştırmasın diye gitmedim ona 😊
Basilicums Ozqe_tolqa yorumu yazalı çok olmuş bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır inşallah 🌸 murat beyde mi yaptınız doğumu memnun kaldınız mı ?
Kizimmmm Gulcan_89 kadın doğuma gitceksniz kesinlikle Serap hanım. Instagram kullanmıyorum bu arada eşimin hesabından bakınıyorum ☺️