Zeyd22 Dilek1661 valla ben çok kötü bi süreç geçirdim sezeryan sonrası genel anestezi ile doğum yaptım gündüz saat 2de odaya alındım akşam saat 7 gibi fenalaştım ben ölcem Allah beni çağırıyor neden kimse kuran okumuyor başlamışım Yasin süresini hepsini okumuşum bütün doktor başıma toplanmış felan kimse bişey anlamamış 😂biz kadını delirttik mi demişler korkmuşlar😂 sonra biraz daha saçmaladıktan sonra kendime gelmişim 😂 şimdi ikinciye hamileyim bu sefer doktorum genel anestezi yapmicam dedi spinal anestezi yapcam dedi sana narkoz yaramıyor dedi inş spinal olcam 3hafta sonra 😂😂
Dilek1661 Zeyd22 ayyy okurken güldümmmm😂😂😂😂 eğer öle bi durum olursa bende onu isterim genelde öle uyanık yapıyorlarmış sezeryanı ama tabi önceliğim normal Doğum 31 olcam İNŞALLAH çatım müsait olurda gerek olmaz bu duruma🙂🙂
sevval55 Dilek1661 of en cok korktugum sey anestezi ile kaynanam hakkında falan sallamak bişeyler söylemek😂😂
Dilek1661 sevval55 aklın neyle meşgul olursa onu mu söylüyorsun acaba eğer öle bişi varsa girmeden güzel bişiler düşünerek girelimde çıkışta güzel şeyler söyleyelim😂😂
Zeyd22 Dilek1661 inşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın canım 🤲 valla bende artık ikincide genel istemiyorum ne olur be ne olmaz diye😂
Gigy En son aklınızda ne varsa onunla çıkıyorsunuz 🙈iyi şeyler düşünün,bosverin saçmalayın tadını çıkarın,yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almanın 🙏
Semak Dilek1661 ben ilk dığumumda seseryan oldum hiç sacmalamadm cevremdeki olanlardanda duymadım zaten uyku halinde oluyorsunuz ve konusamıyorsunuz kendinize geldiginizde zatn ilk bebeginizi düşünüyorsunuz korkulcak bişey yok bence ☺️😌
YagizAsyaMom Dilek1661 ben kusmaktan çok korkarım ilk doğumuma bu korku ile girdim ameliyathane deki herkese demişim çok kustum mu kocamı çağırın karşıda market vardı çamaşır suyu alsın. Odaya gelmişim anne erdiye söyle kusmuşum temizlesin çok utanırım 😂😂1 sene geçti hala güleriz
Dilek1661 YagizAsyaMom benm arkadaşımda bebeğini kucağına verdiklerinde esmer bide tüylü doğmuş ben ne yedimde bu böyle olmuş demiş 😂😂
Semak Dilek1661 yok canım merak etme brn hiç o şekil sacmalayan gormedm ben ve cevremde birsuru sezeryan olan insanlardada zaten bebege odaklandıgın için girerken o stresle girdigin için cıktıgındada tek düşüncen o oluyor 🤗🥰
YagizAsyaMom Dilek1661 ooo buda çok iyi 😂 ama kimse Yabancılamaz eminim oradaki tüm görevliler alışkındır bu tip durumlara 😂
Dilek1661 Semak büyük ihtimal benmde tek odağım bebek olur bide iğneden çok korkuyorum iğne yapma yada beni kesmeyin diye bağırırım🙂🙈
Yenianne65 Dilek1661 benim ablam doğumdan sonra herkesin içinde eniştemi işaret ederek ağlıyordu sen yaptın senin yüzünden oldu diye 😂😂 ben ağzını kapatıyordum