minnakfasulyecim Dilek1661 Kuzenim bademcik ameliyatı oldu babasına kızmıştı girmeden çıktıktan sonra ilk kelimesi babasına ettiği küfürmüş artık gerisini bilemem😂
Gamzenur60 Dilek1661 ben kocama küfür etmişim 😂😂😂😂 seni Allah kahretsin köpek herif agrım var benim diye bagariyo muşum 😂😂😂😂 daha neler neler ne küfürler şuan dilim varmiyo söylemeye 🤭🤭🤭🤭😂😂😂
sokomel Benim saçmalama korkum yüzünden genel anestezi fobim oluştu. 😂 Ben ayılmadan odama götürmeyin diyebilirsin. Zaten genel anestezide ameliyattan çıkar çıkmaz götürmüyorlarmış ama iyice ayılana kadar bekleyin dersen öyle odana götürürler.
Asl19 Dilek1661 ben spinal olmuştum ama yine de çok konuşuyordum ameliyathanede başladı. normalde konuşkan biri değilim😊
Semak Dilek1661 ben ilk dığumumda seseryan oldum hiç sacmalamadm cevremdeki olanlardanda duymadım zaten uyku halinde oluyorsunuz ve konusamıyorsunuz kendinize geldiginizde zatn ilk bebeginizi düşünüyorsunuz korkulcak bişey yok bence ☺️😌
Lsbebisim Dilek1661 Hastahaneden hastahaneye değişior canim. Ama genel anesteziyle yapilan sezaryenden daha pahali oluyo genelde mesela benim gittiğim hastahanede aralarinda 600 tl fark war. Epidural daha pahali yani☺
Zemine11 Dilek1661 🙂yok yok korkma canım dr una söylersin ayılınca oda na alırlar düşüneceğimiz şey bu olsun bence valla hiç kasmıyorum😂
Berrasiner Lsbebisim Benim hastanem fiyat farkı almıyo mesela çok enteresan. Devlet hastaneleri zaten direk spinal yapiyo artık