Nurcannkarakus Akurt ceylanda yaptırdım normal fiyatı 350 tl türk metal sendikasıyla anlaşmalı olduğu için 280 tl ödedim
Bugleminannesi Akurt ultrason doktoru baktı tabiki. Gayet güzel ilgilendi salı günü girdim bende . Raporu verdi onuda kendi doktoruma gösterdim bı sorun çıkmadı şükür 🥰
Demi Sonomar 'da yaptırdım. 250 TL idi. Ayrıntılı anlattı doktor bey. Doktorum önermişti. Ben de çok memnun kaldım. Beraber güzel güzel fotoğraflar seçtik 😊😊
gfazlioglu Sonomar 300 olmuş bende oradan randevu aldım , en uygun Osmangazi aritmi sanırım 250 oda, şehir hastanesindede girebilirsin ama ücretsiz olarak
Nurhayatymnli gfazlioglu sehir hastanesindr ayrintili ultrason var detayli ultrason yok ben oraya kontrole gidiyorum doktorum fakültede veya ozellerdr girebilecegimi soyledi
Akurt Dibeee sonomar da oglen 13.30a kadar doktor bakiyomuş esim 4de cikiyo isten bende oraya gitmek istedim
Akurt gfazlioglu hic bilgim yok ben 5 gibi istedim randevu sekreter 1.30a kadar randevu verebilirim dedi
SedaGnS27 Fiyatların orda bu kadar pahalı olmasına çok şaşırdım bugün girdim ayrintili ultrasona kendi hastanemde 50 lira ödedik cokta güzel ilgilenildi herşey kontrol edildi