Fatmanur_yakup17 Valsss al kuzum zaten hamilelikte Sadce parol veriliyor çok ağrılı oldumu serum falan takılabilir geçmiş olsun ama her ağrımız oldumuda atma çok geçmiş olsun kuzum
Naze Valsss canım minoset al bende öyle yaptım d0ktorum onerdi aynı şey zaten ağrı kesici ama hiç bi sorun olmaz
Valsss Fatmanur_yakup17 yaa cok kotu aksam olunca resmen basim catliyo cok kotu oluyorum😰😰aliyim bitane
Real Valsss Nescafe icebilirsin bı bardak iyi gelir.bide eskiler patates dilimle anlina koy tülbent bağla derdi bı dene
Valsss isimsizbebek Fatmanur_yakup17 Grhn -deniz- Ozgee11 Naze aldim simdi bitane uyucam simdide cok tesekkur ederim🦋🦋
Makbus Valsss şuan çok küçük olduğu için doktorlar ilaç önermiyor. Ben grip ve idrar yolu birlikte yaşadım o halde bile parol içme dedi bol su c vitamini söyledi. İçmemeye çalışın bence
Fdm Valsss hamileyken parol içilebiliyor. Benim doktorum bir tane yetmezse iki iki al. Günde 6 taneye kadar izin var demişti. Çok şükür migren ataklarım durdu hiç o kadar içmedim ama en fazla günde iki tane içiyorum ben
Mhkose_35 Valsss bana da sağlık ocağındaki doktorum gebeligimin ilk günlerinde yazmıştı parol ,baş ağrısı şiddetli oldugu zamanlar içtim bir kere de kendi doktoruma sordum parol içiyorum çok ağrıyınca dedim icebilirsin sıkıntı yok dedi