Bekra Doktorum kan ilaçımı portakal suyu ile içmemi söyledi enzimi daha güçlü oluyormuş 14. Haftadayız sabah akşam 1 bardak içiyorum bnde bi sakıncası olurmu acaba 🙂
Fatmanur_yakup17 Bekra hayır canım neden olsun vitamin sonuçta ama bi portakal mı sıkıyorsun bi bardak için vitamin alacam diye fazlası da zarar şekerini falan yükseltebilir
Deletedmom317 Bekra banada aç karnına sabah potıkal suyyla iç dedi. Akşam tekrar neden içiyorsun portakal suyu iki keremi alıyorsun ilacı
Deletedmom3 Bekra ben diyetisyenim sabah aksam portakal suyu icmen zararli. Ilacla beraber 1 cay bardagi icsen yeterli
Bsecill Bekra ben suyunu değil direkt portakal yiyorum arada ilacı içiyorum meyve suyu fazla tüketince fazla şeker almış oluyoruz, hemde posa kısmı suyundan daha faydalı diye akşamları 1 portakal 2 adet ilaç alıp yatıyorum
Bekra Fatmanur_yakup17 1 bardak dolana kadar sıkıyorum neredeyse 2 portakal oluyo ama yarından itibaren yarım portakal sıksam yeter sanırım korktm şeker çıkar die😊
Ozgelin Şekerini yükseltirsin canım çok yeme ve içme bende gebelik şekeride var ondan biliyorum prtk yükseltiyor..ben ilacı içtikten sonra bi iki dilim yiyorum yada yarım içiyorum yeterli..
Pdrcianne İlla portakal sıkmak için uğraşmana gerek yok kan ilaçları c vitaminiyle emilimi hızlanıyor yani 1 tane mandalina ve portakal yesende olur peşine aynı şey
Bekra Deletedmom3 sabah akşam içiyorum ilacı yine çok olucak portakal suyu yarın kendi doktoruma bi sorayım ben en iyisi
Bekra Bsecill bana direk portakal suyu dedi o yüzden hep sıktım içtim normal yesemde oluyomuş sanırım o zman
Bsecill Bekra olur canım benim değerlerim baya yükseldi diğer türlü fazla şeker alınıyor vücuda o da sıkıntı
Esraguvennn Bekra canım portakal suyu çokta masum değilmiş aslında gebelik şekerini tetikliyormus bazı durumlarda o yüzden ben içine bir kaç damla limon siktigim suyla içiyorum doktorumda öyle önermişti
Bekra Esraguvennn bu gidişle ben direk suyla içiçek gibiyim korktm birşey olucak die aman şeker çıkmasın bide