Grhn Kubuuu1 2 çay kaşığı kadar fincana koyun sıcak su ekleyin 5 dk dinlendirin sonra süzün için günde 1 fincan doktorum önerdi bana . Ama aktarlardan bulamazsınız netten sipariş verin dedi 😊 N11 den aldm
Ezesel Doktoruma sordum doğuma hazırlık için ne yapayım diye tarçınlı su içsem olur mu dedim oda sakın içme dedi ama son haftada yani Haftada göğüs ucu ve çevresine sık sık masaj yap her gün dedi. Göğüse masaj yapmak Rahimi uyarıyor kasılmalar başlıyor bu yüzden doğum haftasına yakın olanlar denesi bu yöntemi.
Kubuuu1 Ezesel onu da yapıyorum süt geliyor sadece ama sancı başlamıyor yine demek vakti değil diyorum artık hayırlısıyla kendi istediği vakitte gelecek demek ki 😊
Meeerveunal Kubuuu1 40+3 üm bende dediğiniz herşeyi bende yaptım ama tık yok istedikleri zaman gelecekler belli ki olay onlarda bitiyo🤷🏻♀️
Kubuuu1 Meeerveunal aynen öyle sanciyi bekliyor ama dün biraz daha aşağı indiğini hissettim bugün yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz 😊
lemux 40+6'yla burdayız. Nişanım daha 2 gün önce geldi. Sancıdan kıvranıyorum ama sonunda sancı geldiği için mutluyum. 😁Sabaha yatış var inşallah. 🌸
Cimen-gozlu lemux Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza 😍😇 biz doktorumuzla normal doğum diye diye 40+3 olduk doktor pazartesi ye kadar daha mühlet verdi prensesime 🙄🙄 bekliyoruz
lemux Kubuuu1 Darısı başınıza inşallah 🌸 Göğüs ucu yarası için şimdiden önleminizi alın nolur nolmaz fena bişey 😅
Kubuuu1 Çok şükür bizim kız da kanala inmiş Allah'ın izniyle az kaldı inşallah kavuşmamiza 40+2 yi de böyle bitiriyoruz 😍🤰🤭
Kubuuu1 lemux inşallah olmaz ama olursa memelyn balmumu göğüs koruyucu alacağım kremim de hazır şimdiden ☺️