Prens_annesi3 Elvannnnnnn aynı bende canım bugün vuruldum ikinci dozu çok şükür hiç bişey hissetmedm ve hissetmiyorum da
Mrvrlshn Pambuk71 ilk kez vurunucaksan 1 hafta çekmiştim ben ağrısını ikinci vurunduğum öyle olmadı vururken de hiç acımıyor
Prensannesii38 Pambuk71 dün oldum olurken hıc agrımadı sımdıde dokundukca agrıo cok az hıc buyutulecek bsey degıl canım
Papatyanna İnsanlar abartmaya bayılıyorlar ben de çok kötü oluyor diye duydum okudum iki aşıyı da oldum dokunduğum zaman hafif ağrı hissediyorum hiçbir şey olmadı
Serifenur Pambuk71 canım benim kadar iğneden korkamazsın 🙈 ama gerçekten vururken hissetmedim bana ebemin tavsiyesi buz koy dedi ağrım olmadı ama ertesi gün vurduğu kolumun üstüne yatamadım sanki morarmış gibiydi
Guldenece_2525 Sedatadik evet onu biliyorum fakat gebelik dozu 2 doz,dozlar doğumdan sonra tamamlanıyor.siz doğum yaptınız galiba?
Deletedmom133 Pambuk71 korkma canım iğneyi zaten hissetmiyorsun çıkınca yanma oluyor dağılama kadar agrimasida su şekilde kolların yorgun olur ya o şekilde
Alyami Pambuk71 kesinlikle gereksiz abartılar bunlar hiç de öyle denildiği gibi değil iki dozu da oldum çok şükür hiç bişi olmadı hep sola yattigim için sağ kola yaptrdm ben. demem o ki boş yere korkutmayin kndinizi 🤗🤗🤗
1004nese En en en basiti kendinizi korkurtmayin. Bazen kan vermek daha acı tetanoz 3 saniye acısız ertesi gün çok hafif kolda agirlik oluyor ama olsun 🌺
Melisa9611 Pambuk71 korkacak bir şey yok hiç ağrı acı yaşamadım iğneyi vurduklarında da sonrasında da çok abartıyorlar bu işi hiç bir şey yok 😂