Meryem15Denizzz Eceklc İyi şükür mide bulantılarım hiç olmadı halsizlık falan var halen bizde 14+4 üz dün cinsiyetimizi öğrendik erkek😍
Demet_38 Eceklc 14+1 olduk güzel gidiyor bi sıkıntı yok erkeğe benziyor Demişti 11 haftalıkken gittiğim de
Busesrmz Benim 13+4, 12 haftalıkken %80 erkek dedi doktorum. Kaslarım özellikle bacak kaslarım ağrıyor bu aralar
Eceklc Busesrmz benim doktorum biraz kesinci tahminini bile söylemedi ikili test yaptırdım onda çıkıyormuş yarın öğrenirim inşallah
Eceklc Kilo alımınız nasıl ben 5 kilo verdim doktorum şubatın 5 ine kadar 2 buçuk kilo almalısın dedi ama bebeğim haftasına göre iyiymiş büyüklüğü öyle dedi
Hayalperesttt Bende 12+ 4 ama cinsiyeti öğrenmedim daha. Ama sanki temmuz da kız da çok erkek de çok olacakmış gibi
anne_olmak Eceklc canım yanlış mı anladım ikili testte cinsiyet mi belli oluyormuş? Yanlışsam düzelt lütfen ben de cinsiyetimizi çok merak ediyorum 😊
Busesrmz Eceklc ben ikili test yaptırdım sonuçları e nabızda gözüküyor ilk internetten baktığımızda eşimle yüksek risk diye çıkmıştı ama biz yanlış bakmışız o gün çok ağlamıştım değer normalmiş ikili testte cinsiyette çıktığını bilmiyodum
merve6106 Eceklc ikili test yaptırdım sonucunu gösterdim cinsiyeti ne zaman belli olur dedim 16-17 hafta 3 lü tarama için gel söylerim dedi çogu kişinin doktoru ikili taramada söyledi benımki söylemedi
Eceklc anne_olmak doktorum öyle dedi çıkıyormuş ikili test iki aşamadan oluşuyor bir detaylı ultrason 15 dk dan fazla bakıyor onu bilgisayara giriyorlar ikincisi ise kan alıyorlar araştırmak için yani öğreniyormuşsun cinsiyetini benim 11 haftamda doktorun ikili testten sonra söyliycem dedi
Fatma8988 anne_olmak cinsiyeti söylüyor ulrtrasonda bakarken görürse. Yoksa test sonucunda cinsiyet diye bişey yok🤣
Effuliimm anne_olmak ben ikiliyi yaptırdım ama görünmüyor Bn de yaptırırken öğrenirim diye düşünmüştüm ama olmadı. Ben de 16.0 haftadayım. geçen hafta net göremediler. Ama kız tahmin ediyorlar. Yine de erken diyorlar. O yüzden. Sizde haftasını bekleyin ki. Çıkıntısı olursa belli olsun.
Umtays1620 Busesrmz ikili testte cinsiyettemi çıkıyormuş cnm ben yaptırmadım haftaya üçlü test yaptiricam
anne_olmak Eceklc anladım canım doktor ayrıntılı ultrason baktı bize kan tahlili de yaptı kan tahlili şükür normal çıktı ama ultrasonda cinsiyete kesin bi şey demedi sadece kız olabilir dedi sanırım tam emin olamadı. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 😊
yft Eceklc Ben ikili test yaptırdım ama hem ultrasona bakan doktor Hem de kadın doğum doktorum henüz erken olduğunu cinsiyetin belli olmadığını söyledi 🤷♀️