Zeynoo21 Aysunasya canım benım o haftalarda bebegım 34 haftaylen 1800 kg ama cok şükür beslenmem dıkkat ettım aldırdım kılo ama cok kılolu bır bebegım olmadı 2640 kg dogdu sağlık cok şükür onemlı olan doğduktan sonra toparlanır ve sen besınıne yedıgıne ıctıgıne dıkkat et ozellıkle kalsıyum agırlıklı beslen bebek kılo alır son aylarda bebek kılo alıyor zaten
Aysunasya Zeynoo21 önemli olan sağlıklı olması zaten inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız sizinkinde Allah sağlıklı ömür versin inş
Aysunasya Zuzum_20 aaa sizin adınıza çok sevindim inş benimkide öyle olur umutlandım şimdi sağlıkla kucağınıza alın
Zuzum_20 Aysunasya stres yapma bebekler don haftalarda hızlı gelişiyor hatta benim bebegimin boyu 35 de 44 cm bile tam çıkmıyordu suan 49 cm oldu 😍
Tazeanne0134 Aysunasya valla canım 3 hafta önce 3.150 dedi onu dedikten sonra da 3.165 dedi dün doğum yaptım ama kilosu 3.445 kilo bebeğim çok fazla takılma haftasına göre normalse eğer kilosu
Aysunasya Tazeanne0134 gözünüz Aydın dizinde sağlıklı bir benek olsun inş.yarın birdaha gideceğim bakalm
Fdm Aysunasya hiç canın sıkılmasın. Ben de kiloya takıuordum annem sen 2300 doğdun sen büyüdüysen herkes büyür diyor ☺️ Sonrasında kilo alıyor nasılsa
Aysunasya aaoksuzoglu sütü severim normalde ama çok içmiyordum yoğunlaşacağım bndan snra teşekkür ederim
Faffabay Aysunasya son haftalarda çok hızlı kilo alıyorlar geçen haftadan bu haftaya 500gr almış benimki nasıl aldı bilmiyorum ben kilo almadım o aldı tamamen 🤷🏼♀️ muz,süt,et,balık tamamen proteine yönelmenizi tavsiye ederim 👍🏼
Belgin_62 Bende bugün 35 haftalık oldum kontrole gittim 2380 bir hafta içinde 130 gr almış az dedi bende kafaya çok takıyorum bide gebelik şekeri var nst ti tam beğenmedi suyum qlt sınıra yakın of offff offff sağlıkla doğsunlarda.Ama işte yine kafamızı takıyoruz işte sıkma canını gebelik şekerin yoksa tahin pekmez ye bol bol muz ye ben kısıtlıyorum maalesef kendimi
Aysunasya Belgin_62 suyum şekerim normal bir tek kilosu işte aminnn inş canm sen de sağlıkla kucağına al inş bebeğini
Prensesgeliyor Aysunasya şimdi şöyle soylicem muz kaşar peyniri süt tahin pekmez kelimelerinden bana artık bir gına geldi gelişim geriliği varsa özellikler kan akımıyla plesenta ile ilgili ise siz ne yerseniz yeyin hiç işe yaramaz tecrübe ile sabit 🤚 36 haftada 2 kilo doğdu bebegim çünkü Kordon'da hic kan akisi yoktu ve siz benim bebeğime kilo yapsın diye neler yediğimi bir bilseniz 🤦 sonuc olarak evet 2 kilo doğdu ama sağlıklı doğdu çok şükür bin sukur kuvezede girmedi
Aysunasya Prensesgeliyor küveze girmemesi çok güzel gerçekten Allah bağışlasın kilo değil de gelişim geriliği olur diye korktum yrn Doppler çektirecek tekrar konuşucaz teşekkür ederim
dilek3543 Aysunasya hiç sıkma canını 28 haftalıkken kontrole gittim bebegim 5 gun önde gidiyordu 1 hafta geride kalmış dedi ve diyetisyene yönlendirdi. Ama ben herşeyi yiyorum dedim çok üzüldüm ağladım hatta bebeğimi besleyememişim diye. Diyetisyene gitmicem dedim eşime, çiğ badem çiğ fındık ve ceviz koydum günde 2 ara öğün meyvenin yanına. Günde 2 bardak süt 1 yumurta arada yoğurt kefir günde 2 3 porsiyon meyve yedim (hergun 1 muz mutlaka)haftada 2 balık falan dikkat ettim. Dün kontrole gittim bebeğim 12 günde 650 gr almış. Eşimle mutluluktan havaya uçtuk öne geçmiş 1 hafta dedi doktorumuz. Tavsiye ederim
NisaMomy Aysunasya inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın canım canını sıkma iyi düşün hep iyi olsun😊