Ilgaznaz Seyma5228 bende aynı durumdayım gece uyumadan önce kullanıyorum daha fazla uyku yapıyor bende
Duamucizem Fatma9438 21 haftalik 33 du benmde dün ölçtü bende yemek yapmaya kalkıyorum bi gün içinde uzanıyorum hep insan korkuyor herseyden bide tetanoz vuruldum dün yorumları okuyorum tabi.agzini kısaltır falan diye iyive korktum vuruldum mu sende
Fatma9438 Duamucizem vuruldum canm hiç alakası yok ya , sen sadece yemek yap gerisini boşver strese de girme yat sürekli dinlen ben öyle yaptım . Evimin temizliğine falan annem kayinwaldem yardım etti eşimden yardım aldm çoğu zaman hala da öyle
fsyhslg Kızlar bana da doktorum gün aşırı kullan dedi bi gün içip bi gün içmiyorum 200 mg olanından hiç böyle bi kullanım şekli duydunuz mu
Duamucizem Fatma9438 bende annemi bekliyorum dört gözle gelsin diye eşim sagolsun yaridmci gurbetteyim ben rabbime emanetler ins yavrularimiz sagsalim allaim.kucagimiza saglikla
Duamucizem Bugleminannesi altan ölçüm daha garantiymisnde ondan sordum cmm işten fazla çıkıyormuş hep öle demişlerdi
Bugleminannesi Duamucizem ben sürekli hem alttan hem üstten muayne oluyorum ikiside aynı sonucu veriyor hatta 33 mm çıktığında 3 farklı doktora gittim üç doktorda aynı ölçtü. Zaten ayrıntılı ultrasonda sıkıntı varsa çıkıyor doktor 2 kez ölçtü ikisindede 47 çıktı .
Duamucizem Bugleminannesi iyi canm çok.sukur vallh sağ-salim.ins alalım kucağımiza her şey akıntı duyuyoruz kafamıza takıyoruz stres etkiliyor benmde 21 de 33 çıktı altan bakti
Gulmartin Seyma5228 vajinal kullanıldığında hiç bir yan etkisi olmuyor. Sabahları biraz beyaz akıntı gelebilir ama sorun değil. Ben kullandıktan sonra bi süre ayağa kalkmamaya özen gösteriyordum bir de onu bırakana kadar fazla ayakta kalmadım uzun yürümedim. Rahim ağzı uzamıştı sayesinde.
Seyma5228 Gulmartin yorumları okudukça içim rahatladı inşaAllah benimkide uzar bende daha çok dinlenip evin içinde takılıcam artık bundan sonra 26 haftalığım şu anda 🙏
Duamucizem Bugleminannesi iyi dedi progestan bile vermek.istemedi esnek değil rahîm ağzın dedi ama burada böyle okudukça korkuyor insan
Bugleminannesi Duamucizem aynen doktor banada iyi dedi eve geldim birileriyle konuştum başladım ağlamaya bebeğimi dusurcem diye birazda panik atagim ve anksiyetem var duramadim evde 2 dontora daha gittim . 🙄