Sedley Sinemneset Çok şükür ilaç kullanacak kadar çok yok mide bulantım sadece kötü kokan yada ağır kokan şeylerden midem bulanıyor çöp,kıyma,sucuk,menemen falan mutfağa bile giremiyorum. Mutfağı annem gelip temizledi birkere sağolsun
Bir35gul Sedley yaaa, bende kokulardan çok rahatsızım Hele ki sigara içen biriydim günde 2 paket içerdim şimdi hamile kaldığımı öğrendiğimde tiksindim birdaha da içmedim çok şükür eşim içiyor artık onada biraktiriyorum balkonda icirtiyorum kokusu geldiği an istifra ediyorum
Sinemneset Sedley benim de annem geldi şehir dışında yaşıyor sağolsun o bakıyor bana ben gram yemek yiyemiyorum
Sedley Bir35gul Bende aynıyım eşim sağolsun evde içmiyor sadece mutfak konusunda zorlanıyorum evde yemek yaparken bile yemeğin kokusu hoşuma gitmese yapamıyorum
Sedley Sinemneset Onlar neyse de sağlıkla dünyaya gelirler inşallah mide bulantısı gelip geçici ne yapalım
Hlyyldz Sedley bende 9+2 yim ama 6 haftadan beri felaketim az once bile kustum artik yemek yemek su icmek hersey hayal geliyor midem bos ama korkuyorum yemeye cok halsizim surekli uyuyorum bide oglum vae zor doyuruyorum vlla ne zmn bitcek blmyrm 😞😞
Sedley Hlyyldz Aayyyy Allah yardımcın olsun canım evde bide çocuk olunca daha zor olur tabiki bi yandanda ona bakmak zorundasın inşallah en kısa zamanda mide bulantın geçer 😕
Hilal04 Kızlar ben 6+2yim bugün çok migde bulantım var henüz bebişin kalp atışlarını bile duymadım doktor randevum haftaya bu kadar erken migde bulantısı normal mi sizce kendimi çok kötü hissediyorum 🤮🤮🤮
AdelAydin Hilal04 benim mide bulandım da 6hafta başlamıştı çubuk kraker yemeyi dene 8+4 haftalık oldu hala devam ediyor
Sedley Hilal04 Erken hamilelik belirtisi diye mide bulantısı derler zaten canım herkesin bir olmuyor seninkide erken başlamış demekki. Çok yağlı çok tuzlu şeyler yeme onlar da tetikliyor bol bol su iç kraker ye ben çizi de yiyorum iyi geliyo. Doktorum leblebiyide önermişti ama ben sevmediğim için yemedim çizi veya kraker bastırıyor bide bol bol su içiyorum.
Hilal04 AdelAydin çubuk krakeri bi deneyeyim sürekli kolanya kokluyorum onunda etkisi geçince daha çok migdemi bulandırıyo😰
AdelAydin Hilal04 Dene sabah bulantısını hemen geçiriyor beni yemek kokusu mahvediyordu hemşireye sordum tuzlu çubuk kraker yemeyi önermişti