meva_asil_moms Bir35gul bizde 10+2 haftalığız 8.ve 9.haftamda mide bulantısı çok oldu yemek dahi yiyemiyordum 2 gündür mide bulantım yoktu bugün tekrar başladı evde hiçbir iş yapasım gelmiyor yemekte zar zor yapıyorum sizin belirtileriniz ne durumda 🥰
Bir35gul elifagace benimde ya çok bulantı var malesef mide bulantı ilacınida doktor tavsiye etmedi :))
Bir35gul elifagace 2.gebeliginiz size birşey sormak isterim doktorun verdiği vitamin ilaçlarıni ben kullanamıyorum midem almıyor tiksiniyor yani Bi eksik nokta oluşturur mu sağlıklı dengeli de besleniyorum hafta 1 kere balık tüketiyorum sizce??
Karadenizf Bir35gul aynen büyüyorlar Valla 😊 allah herkesin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌼
Sedley Bir35gul 9+2 oldum mide bulantım aşırı yok ama kötü kokulu şeylere karşı dayanamıyorum çöp bile atamıyorum bide sürekli uykum var evde iş yapasım gelmiyor sizde de varmı böyle şeyler.
Bir35gul Sedley evet tabiki var benimde mide bulantım çok et gibi ağır kokulu yemeklerden tiksiniyorum iş yapasım gelmiyor hep uyuyayim istiyorum
Sinemneset Sedley benim de mide bulantılarım hafifledi 8+5 ama ilaç kullanıyorum çok ağır geçirdim yemek yiyemiyorum çok hafif şeyler
Hlyyldz Sedley bende 9+2 yim ama 6 haftadan beri felaketim az once bile kustum artik yemek yemek su icmek hersey hayal geliyor midem bos ama korkuyorum yemeye cok halsizim surekli uyuyorum bide oglum vae zor doyuruyorum vlla ne zmn bitcek blmyrm 😞😞
iremnurkilic Sedley bende aynıyım canım bugün 9 haftalık olduk yattığım yerden kalkasım gelmiyor sürekli halsizim uykusuzum bi iş yapasım bile gelmiyor bulantım çok fazla olmuyor sabahları oluyor biraz ağır kokular rahatsız ediyor ama sonra gün içerisinde iyiyim çok şükür şimdiye kadar hiç kusmam falan olmadı hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah🤲💕
Sedley Bir35gul Kimisi çok rahat geçiriyormuş ne şanslılar 😊 Neyse artık bebişler sağlıklı olsunda biz bunları çekmeye razı oluruz 😊
Sedley Sinemneset Çok şükür ilaç kullanacak kadar çok yok mide bulantım sadece kötü kokan yada ağır kokan şeylerden midem bulanıyor çöp,kıyma,sucuk,menemen falan mutfağa bile giremiyorum. Mutfağı annem gelip temizledi birkere sağolsun
Sinemneset Bir35gul benim hafifledi günde 20 kere af edersin istifra ediyordum şimdi 2 kere falan ama ilacın etkisi mi bilemedim
elifagace Bir35gul follik asiti içmeye çalış o çok önemli geri kalan vitaminleri boşver düzgün besleniyosan.Ama ilk 3 ay follik asit zaten çok ufak bi hap.Benim ilk gebeliğim çok sıkıntılıydı ama Allah çok şükür sorun çıkarmadı.Sizin de çıkmaz inşallah