Serpil_27 Kızlar hamileliğinizi hastalıgınızdan öncemi sonra mı hangi belirtiyle ögrendiniz eşinize nasıl söylediniz
Melos58 Serpil_27 adetim 2 gun geçince kan verdim öğrendim. Zaten beklenen gebelikti. Esime gelip söyledim uyuyordu kafasını yastıktan kaldırıp hayırlı olsun dedi geri uyudu hödük 😂😂
Karadenizf Serpil_27 adetim 5 gün geçmişti ama kasıklarım ağrıdığı için bugün regl olcam yarın olcam diye ertelemiştim sonra ablamın zoruyla test yaptırdık hamile olduğumu öğrendim. Ben çok düz bir insanım bana kalsa hastaneye eşimle gidecektim ablam söyletmedi hastane dönüşü gitti kutu bebek ayakkabısı felan koydu test sonucunu koydu bunu eşine ver dedi 😁😁 asla veremem dedim 3 yaşında yiğenimin eline verdim git eniştene götür diye 😁😁😁 saçma sapan bişey oldu yani 😁
Busimss Serpil_27 adetim 1 gün gecikmişti öyle test yaptım. Hiç bir belirtim yoktu ama ne göğüs agrısı ne karın agrısı ne başka birşey. Sadece çok uyuyordum sonradan aklıma geldi o. Test yaptım bir gün gecikince cıktı zaten eşimde yanımdaydı. İnanamadık tabi daha önceden kaybımız olduğu icin hemen sevinemedik. Doktorumu aradım hemen kan vermene gerek yok 2 gün sonra gel dedi. 2 gün sonra gittiğimde kesemizi görmüştük 4+2 ydi çok şükür. Şuanda da 13+6 haftalığız Allah’ımın izniyle rabbim isteyen herkese nasip etsin.
[silindi] Serpil_27 bende asiri kasik agr vardi adetim gelicek sandim sonra esimden gizli test aldim sabah 7 de ondan once uyandim sonra icerden sesler geldi bi baktim esimde uyanmis tv izliyor neyse ben teste idrarı damlattim cok oyalanmadan sonucu beklemeden ciktim esimde girdi lavaboya Allah'tan gormedi sonra ben yine girdim sacimi taricam falan dedim cok ta umitli degildim bir baktim cift cizgi sozde esime supriz yapicaktim ama aglaya aglaya gittim yanina mutluluktan oda cok sevindi tatli dagitti is yerinde😊suan 12+2 prensesimiz
Mom46 Adetim 10 gün geçmişti aşırı bulantım ve kusmam vardı eşimde şüpheleniyordu hamile olduğumdan ama ben her seferinde üşüttüm felan diyordum çünkü 2 kere kötü sonuç almıştım umudum yoktu neyse hastaneye gittik kusmam için beta hcg kan testi yapıldı ve dünyalar bizim oldu şuan 5 aylığız💙😍
ozlemcimen Adet imden 5 gün önce öğrendim gerçi bnm 4 gün falan erken olurdu hep. Akıntıda kan gördüm hasta oldum sandım ama Bi daha gelmedi. 2 gün adet psikolojisi yaşadım ama. Baktım gelmiyor test yaptım pozitif çıktı. Eşime kanda da çıkmadan söylemedim ama
Serpil_27 ozlemcimen evde yapılan testler bozuk çıkabiliyor bende geçen ay hastalığım geçmez normalde 3 gün geçikti aldım yaptım pozitif kan verdim kanda negatif evdekine güvenseydim 🤣🙈
civcivimmm Benimki tüp bebekti haliyle test gününi iple çektik ama ben test günümden 3 gün önce yaptımm eşimede fotoprafını attım silik çizgiydi hastaneye gidiyom kan vermeye dedim beta96 çıktı ama biz asla sevincimizi gösteremedik halada öyleyiz ilk gebeliğimde tüp bebekle oldu kimyasaldı o yüzden ya öyle olursa ya bişey olursa korkusuyla inşallah 12.haftayı atlatttığımızda bizde sevinebilcez gerçi ben doğurana kadar o korkuyla yaşarım ama rabbime çok şükürr yinede 🌺
Serpil_27 civcivimmm çok şükür rabbim sağ saglım kucağınıza almayı nasip etsin bende 2 düşük yaptım zor gerçekten bu ayda olursa bende bekliyorum ama bakalım kısmet
civcivimmm Serpil_27 rabbimm inşallah isteyen her kim varsaa nasip etsinn hayırlıı zamanda hayırlı evlatt 🙏
Serpil_27 Busimss amin cnm değişik duygu degilmi ya öncesinde kayıp varsa rabbim tekrar yaşatmasın 🙏🏻
Busimss Serpil_27 çok değişik bir duygu bide kaybettiysen önceden kaybetme duygusu da oluyor korku , sevinç , heyecan hepsi karışık ama annelik bu demek sanırım ☺️ Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen tüm güzel yürekli annelerimize
GamzeSabo Serpil_27 Adet belirtilerimin hepsi vardı ama 2 3 gün gecikince bir kaç fincan civanperçemi çayı falan içtim(allahtan bir şey olmadı😔) bir an önce olayım diye çünkü tatile gidecektik adetim denk geliyor diye üzülüyordum. Neyse biz tatile gittik hala olmadım karnım falan çok ağrıdı bugün kesin olacağım diye diye 3 gün geçti. Yurtdışındaydık ben de arada eşime şaka yapıyorum sözde hamileymişim bide diyip gülüyorum falan. İçim rahat etmedi döneceğimiz gün eczaneden test alıp yaptım çift çizgiyi görünce şok🙈 eşime gösterdim bunun doğru olma ihtimali nedir ya yanlış mı yaptım acaba diye. Tabi görünce o da şok oldu sevinçle şaşkınlık içerisinde kaldık Türkiye ye dönünce hastaneye gittik kan testi yaptırdık kanda hamile olduğum gözüküyordu ama doktor keseyi göremedi çok üzüldük ertesi gün başka bir yere yönlendirdi orada gördü doktor 😊