Burcugaz mavera farkına varamıyoz galiba bide kan ilacı d vitamini felanda yüklenince farkına varamadık bnce bacım ama ben biraz yemeklerime dikkat ediyorum tıka basa yiyodum ayıp söylemesi şimdi öyle tıka basa yemiyom normal yiyorum yoksa doğuma 20 kiloyla gidecez 🙈😅😅
Ulasbebek Dryeknc bende 33 olucam yarin bi 10 , 11 aldim ama inan nereye gtti bilmiorm bacaklarim her yerim ayni karnimda büyük deil. Bebekte haftasjna bile 1 hafta geriydi . Artik kiloyu umursamiorm bebegim alsn die yemeye acildim
Emin_e Dryeknc ben kilolu kaldim ilk kontrolde doktor cok fazla almamalisin, en fazla 7-8 almaya bak demisti cok sukur 35. Haftam ve 6 kilo almisim insallah doguma kadar cok almam...
Nrslbkc @Dryeknc kız yarama bide sen tuz basma 32+0 haftalığım 17 kilo aldım🙈 Allah ım ben nerelere gideyim🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nrslbkc @Hifafethi60 bende 49la hamile kaldım canım 70e doğru gidiyorum 17 kilo almışım 32 haftadayım ama dışarıdan sadece bi göbek var ödem şişlik falan yok bu gidişle 25 i görücem sanırım bide minyon tipliyim😏
Hifafethi60 Nrslbkc bende aynıydım canım inana hiçbirşey anlamdan 8 kilo iki hafta sonra kayboluyor ben oturarak günlk 3 litre su içtim sonra 60 kilolarda kaldım vermedim boyum 1/67 bence hiç dert etme şimdi oğlumda da hiç kilom yok ama ne olurum sonra bilmiyorum 🤷♀️
Dryeknc Nrslbkc ama zayıf hamile kalmışsın o nedenle ya bide kilolu hamile kalıp daha da kilo almak kötüüü bebişlerimiz sağlıklı olsun
Nrslbkc @Hifafethi60 yaa bebişler göbüşteyken yapıcak hiç bişey yok kabul edelim artık. Hele bi sağlıkla doğsunlar ondan sonra verilir elbet ben kızımdan sonra eski Halime geri dönmüştüm şimdi oğlum olucak 49 la hamile kaldım o rakamı tekrar görmek dileğiyle bekliyorum
himeros35 Haftadayım 16 kilo almışım Hamilelik öncesi aktif bir hayatım vardı spor yapıyordum Şimdi riskli bir hamilelik geçirdiğim için genelde yatıyorum sadece yemek wc ufak tefek evde ayağa kalkıyorum Serklajlıyım Ama bugün çok moralim bozuldu sağlık ocağından aradılar kilomu sordular çok almışın dediler Devamlı yattığım İçin dedim bende Ama moralim aşırı bozuk