Tuuce7 Fasulyeninannesiii 😁 rahat olmak lazım da ben de bebek 2 hafta önden gidiyordu, hareketsiz kalsa heyecan yapıyorum dışkı yeme olayından dolayı. Bir an evvel gelseler 🤦♀️
Aselim19 Son 8, Kanala inmiş kafası yerlermiş 1 cm açıklık dün nişanım geldi sancım oldu ama geçti💆🏼♀️💆🏼♀️ Dalga geçiyorlar bizimle ne ocak bebeleriymiş yaaa😓
Fasulyeninannesiii Aselim19 ah ah sende yine belirti var kanala inmis nisan gelmis açıklık var bizde hicbiri yok ya 😄
elifkrhsn Fasulyeninannesiii bizimde bugün 11 günümüz kaldı.Bende pazar günü yarım saate yakın hiç yaşamadığım bi sancı yaşadım. İlk bi karın ağrısı ve belimde hafif agrı hissettim sonra bıçak saplanmaları gibi şeyler baya zorladı beni geliyo sandım ama sonra geçti pztesi nst ye girdim sancım çıkmadı.Doktora bence döndü dedim baktık gercekten başı dönmüş aşagıda ama hep ufak belirtiler var dünden beri kemik agrısı çekiyorum mesela.Birde arada gelen sancılar var.Onun dışında hala bişey yok.Sabırsızlanıyorum erkek bebek oldugu için heralde gelmiyo 😊😊
Ynmb elifkrhsn benim de son 11 gün nerdeyse iki büklüm yürüyorum sancım var ama yalancı sancı yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun
Limonlusu Fasulyeninannesiii son 9 geçen hafta sancılarım vardı bu hafta onlarda kesildi ne gelen var ne giden 😂 denemediği bir ışık tutmak kaldı aşağıdan ışık tutsak gelir mi bu ocak bebekleri? Yolu bulamıyorlar galiba 😂
elifkrhsn Fasulyeninannesiii aynen öyle valla beklemekten bi hal oldum 🤔 bugün baya bel ve sırt agrım var ve kasık bölgem vs kemiklerim agrıyo bakalım belki bugğn gelir 😀😀
Fatmisko Fasulyeninannesiii of bizimde son 12 41 e kadar beklerim dedi doktor 😔 neden gelmiyolar anlamış değilim bnde hergün yürüyorum sguat yapıyorum yok
Fasulyeninannesiii Fatmisko Bende herdey denedm yuruyus squat tarcnli su hurma iliski falan da yok canm gelen giden yok hayırlısı olsun 😊
Aysel_bilgekaan Fasulyeninannesiii ay benımde son 11 ama yok yok yok 😊dünden Bi bel ağrısı girdi geçmedi akşama kadar şimdi de rahım içinde yanma oluyor ama sanırım hazırlık edıyor ara ara da ayaktayken rahım içime bıçak saplanıyor gibi umarım yakındır doğumum 🤲🤭
ShrBkr Fasulyeninannesiii canım seninle aynı günüz🤗 pazartesi günü zorunlu sezeryan oluyorum 39+1 de ,dönmeyen bebişim böyle istedi😊
tugbaurkmz Benimde son 8 gün kasılmalar sol kalçamda yürürken batma var onun dışında belirti yok henüz bu ay gelmicek sanırım böyle giderse 😂