Sibel2344 Merhaba arkadaslar 39+1 olduk ama hala bir belirtim falan yok en son 6 gün önce kontrole gittim nst de hic sancım çıkmıyor. Birkac gündür de az da olsa ishal ve mide bulantim var bu dogum belirtisi mi acaba? Baska hicbir sey yok
Fasulyeninannesiii Sibel2344 bence mide bulantisi ve ishal dogum belirtisi arkadasim da da olmustu bi kac gun icinde dogurdu bugun bende de ishal var mide bulantisi var bakalm hayrlisi 38+4 haftaligz
Cileginannesi Sibel2344 catı agrın yokmu canım. Benım her gecen gun asagıda vajınama baskı yapıyor. Bı anda cıkacak dıye korkuyorum valla
Mehtaponur Sibel2344 Fasulyeninannesiii Kızlar 2 gundir bende ishalim ama öyle günde 3 kere karin agrili falan değil sadece büyük tuvaletom geldiği zaman su gibi (nasıl tarif edeceğimi bilemedim) :) bu arada 39+3
Sibel2344 Fasulyeninannesiii ya gercekten mii🙏ay inşallah oyledir artik son hafta baska bir belirtim yok😐 yarin kontrole gidecgm tekrar bakalm bu kez ne olacak
mavipapatya Fasulyeninannesiii Benimde 1 haftadır ishal ve mide bulantım var ama gelen giden yok 😂 Doğuma vücudum erken mı hazırlık yapıyor napıyor anlamadım ki🤷♀️🤣
Habibee24 Sibel2344 Canım ben 36 haftanın içindeyim hafif sancılar giriyor belime bazen kasıklarımada vuruyor ıslaklık hissediyorum nst de de hafif sancılar çıktı alttan baktı o kadar fazla açıklık yok dedi ne anlamam gerekiyor bundan?
Sibel2344 Cileginannesi cok nadir oluyor o kadar az ki yok gibi agri bile degil anlik iğne batmasi gibi simdiye kadar uc dort kez ancak oldu😔
mavipapatya Sibel2344 1 buçuk hafta önce gittim çatı muayenesi vs oldum ve her sey normal dedi. Normal doğum bekliyoruz sancın ağrın olmadığı sürece veya suyun gelmediği sürece 25 ocakta görüşürüz dedi 🤣🤣 Benim doktorum en başından beri 4 haftada bir muayeneye çağırıyor ya 🤷♀️ şu an bebek ne durumda bilmiyorum 😂
Sibel2344 Habibee24 yalanci alıştırma sancilaridr büyük ihtimalle doğum yaklaştığı için de akıntı çok normal.benim son bir aydır akintim fazla ama hic sancim cikmiyor 😐 açılma için muayene olmadim henüz. Ama çoğu kisdei 1-2cm aciklik erken haftalarda bile olabiliyormus
Sibel2344 mavipapatya su an kac haftaliksiniz peki😊 bende haftalik gidiyorum kontrole son uc haftadır ama hicbir sey yok kesin bir tatile vs de söylenmedi bakalm ne olacak
Habibee24 Sibel2344 vala canım benim sancımda çıktı nst de ama bilmiyorum özel bölgemden şeffaf su gibi birşey damladı ama akıntı mı su mu bilmiyorum
Ceylane Sibel2344 39+3 um ne sanci ne baska bir belirti var nts de de çıkmıyo bisey nasil dogacak bilmiyorum bu kız 😊