Sermec Angello evet biraz önce yedim bir seyler şimdi isim vermeyeyim canı ceken olabılır 29+1 haftalık hamıleyım 🤭
Rumis Angello Valla bende yiyorum şimdi biseyler çok acıktım meyve yedigim için heralde beni çok aciktiriyor meyve sabahı bekleyemezdimm 🤷😀
Melikeblt 31+1 haftalık benimki daha yeni yedim yoksa ya gece açlıktan kalkıyorum ya sabah cok erkenden 🤦♀️🤣
RuzgarsMommy Neden gündüz hiç bişey istemiyor canım da aynen bu saatlerde sürekli bişey yemek istiyorum
asyaa15 Angello en güzeli onu hissetmeden uyucan canım yada bastıracak bseyler yicen havuc salatalık giibi
RuzgarsMommy Angello valla geç kalkıyorum sıfır iştah zorla yiyip folik asidimj aliyorum sonra sonraa böyle 5 6 dan sonra acikmaya başlıyorum ve yatana kadar devam ediyor 😁
Angello Rumis meyve bnjde doyurmuyo yada cubk kraker fln doymuyorum yani baslarda gene hic yiyemiyodum bisi midem bulaniyodu
Buse91 Angello bende 15 haftalık hamileyim ve sürekli açım😏 daha şimdiden 3 kilo aldım bakalım nolcak😅🤷♀️
Angello Buse91 ben yiyemiyodum o haftalarda 20 haftalikken acildi istahim smdi smdi yiyorum ama sabahlari midem bulanmaya basladi yine