Hilal_Rasim 20anne bende ayni hastaneye gidiyorum. Suan normal doguma 1650 zorunlu sezeryana 2800 istege bagli sezeryana 3 kusur fiyat istiyorlar. Bizimde ilk muayene ucretimiz 75 ti sonra 90 oldu en son gecen hafta 100 lira verdik. Nst yle birlikte 126 lira oluyor 🤦🏻♀️
Hilal_Rasim 20anne evett her doktorun fiyati farkli. Benim doktorum Fatma Ersan. En yuksek Murvet hanimin ama
Busra221 Hilal_Rasim merhaba bende fatma ersana gidiyorum siz normal doğummu yaptınız biraz tecrübelerinizi paylaşırmısınız doğumda memnun kaldınız mı ebelerin desteğinden ve doktordan. Doğumunuza fatma hanm mı geldi . Şimdiden tesekkürler
Hilal_Rasim Busra221 pazartesi dogum yaptim. Normal dogum yaptim. İnanin hastaneyi yıktım diyebilirim sezeryan icin ama Fatma Hanim kesinlikle kabul etmedi. Her muayeneye geldiginde beni motive etti. Ebeler deseniz allah hepsinden binlerce kere razi olsun. Hem cok ilgililerdi hemde cok cana yakin. Sanki yaninizda kendi aileniz vardi.
Busra221 Hilal_Rasim çok sevindim hayırlı olsun bende sırf normal doğum direten bi hastane olduğunu bildiğim icin gidiyorum
ik0 20anne Canım ben hastanelerden fiyat almaya gittiğimde bana yazın küçük bi zam,yılbaşındada büyük zam olduğunu söylemişlerdi.Enflasyona göre hastane yönetimi belirliyo demişti acıbadem.Benimde hamileliğimin başından beri sürekli değişti fiyatlar🙄
Yesim_Ikra 20anne. Doktorunuzdan eminseniz doğum ücretinin değişmemesi için küçük bir kapora verip anlaşın bence. Bende öyle yaptım isteseler de fiyatı arttıramayacaklar😂😂