Aselim19 Kızlar dün de yazmıştım 38+5im doktor 1 cm açıklık var demişti rahim ağzını yumuşatmıştı dün bugün de sarı sümüksü uzayan yapıda bişi geldi serçe parmağı büyüklüğündeydi nişan mıydı acaba? bir de akşamdan beri bel ağrım var ama kasıklarıma vurmuyo belim sadece
Zuzum_20 Aselim19 benım bı kac haftadır sarımsı akıntım oluyo ama sumuksu bı yapıda degıl nışan kan gıbı degıl mı 39+1 ım
Faffabay Aselim19 aynısı bana da oldu bugün ama nişan kanlı oluyor diye ciddiye almadım 🙄 39+2 🙄 ve bugün kontrolüm vardı sancı falan hiç yoktu yani
cansuaydin Aselim19 40+3uz, gecen hafta bugun kansız geldi nisanım, bugun de biraz kanverengili geldi... Her an tetikteyim ama sancı sıfır 🤷♀️ bu arada nişan krem kırmızı pembe kahve her renk olabilirmiş, akımtıdan ayrılan noktası yapısı...
Aselim19 Zuzum_20 herkeste kan gibi gelmiyormuş sarı koyu kıvamlı sümüksü uzayan yapılar da nişan oluyormuş
Cileginannesi Ben de 38+0ım ve yogun akıntım gectı nedenki acaba. 9 aydır devam eden akıntı birden nasıl gectı anlamadım
kizimablaoluyor Cileginannesi Benim de dün gece bu saatlerde şeffaf akıntı içinde kan geldi, nişan mı diye evet dedi gruptan arkadaşlar. Ve dünden beri sürekli gelen akıntım yok, bugün de biraz pembemsi lekelenme oldu. 40+1 oldum kontrol var bakalım ne diyecek Dr.m .
Cileginannesi kizimablaoluyor senın tam gunun gelmıs canım. Nişan da gelmıs hatta. Allah saglıkla kucagı a almayı nasıp etsın
Cileginannesi Aselim19 neden acaba dogum yakın dıye mı. Kafasını da asagıda daha asagıda hissediyorum ya korkmaya basladım
Zuzum_20 Aselim19 benim öyle bi akıntım olmadı artık her lavaboya gittigim de bakıyorum ama yok 🤷🏿♀️☺️
Aselim19 Faffabay burda görmüştüm nişan sarı şekilde de geliyor diye ama bakalım hayırlısı hepimiz için 🙆🏼♀️