Mevlude_dmc27 Arkadaşlar Meryem Ana otu kullananlar yazabilir mi nasil ne zaman kullanılacak hangi dualar okunacak 37+2 haftaligiz şuan
Betulyavuz Mevlude_dmc27 10 gün oldu doğum yapalı yatışım yapıldığında geniş bir kap içerisinde suya koyduk suya koyar iken 3 ihlas felak nas okundu. Ot çiçek gibi açtı o açtıkça açılmam da oldu .
810473 Betulyavuz cnm kac haftalıkken dogm yaptn ve otu koydgnda ne kadrlıktın bebegn cınsıyetı neydı bende o ot sayesnde kolay dogmlar yaptım bu 3.gebelıgım suan 37+4haftalugm haftaya kontrolum var acaba erken mı olur dıye dusnuyrm kararszm otu koymakta🤔 sence?
Mevlude_dmc27 Busraae sancım oluyor canım ya belden çoğunlukla 2 gündür de kaşıktan hafif hafif ama baya ağırlaştım oturup kalkarken sağa sooa dönerken ağrım oluyor senin nasıl
Betulyavuz Tugba40 suya otu koyduğumda saat 7 idi . Ve 4 cm açılmam vardı. Saat 13.15 de doğum oldu .
Esraguvennn Nur_arkn yanı bi sor araştır canım ama küçük yerde yaşıyorsan falan zor olur bulmak ondan dedim direk netten bak diye
Busraae Mevlude_dmc27 sancım pek olmuyor canım benim ya ama dedigin gibi ağırlaştım bende. Cumartesi çatı muanem var bakalım
Fatmaoguzmelek Meyrem süresi okunuyo dediler birde suya konulan budan içmek lazım dediler bendede var bende doğuma giderken yapmayı düşünüyorum neler yaptınız hepsini söylermisiniz