Arminin Tugce_61 utraston resminizi baka bilirmiyim erkek dediğinde doktorunuzun bacak arası mı benimde var insan kordon diye düşünüyor🙄🙄
Arminin Tugce_61 hayırlısı olsun inslah ama ben anlamdim benim böyle değil yani sizin bacaklarıda gözükmüyor bebeğin doktor güzel çekmemiş sanirim siz anlıyor musun neresi olduğunu
Tugce_61 Arminin yok bende anlamadım soramadım da başk doktora gitmiştim kendi doktorum değildi kendi doktoruma attım whatsap dan oda erkek gibi ama acele etme dedi bekliyorum 14+4 olduk
Kocaeli41 Zgeylmz bende 13 te gittim tahminim var ama söylemicem dedi 😂 net 16 da ögrendim 18 de de kontrol ettik tekrar simdi 22 haftalıgız yarın detaylı ultrason giricem hayla kızdır umarım bi cok seyini aldım çünkü🙈😍😂
Kocaeli41 Zgeylmz genelde kız oldugunda doktor 16 hafta olmasını bekliyor erkek zaten hemen belli ediyor çünkü onun cinsel organı kıza göre daha cabuk gelişimini tamamlıyor gönlüne göre olsun saglıkla gelsin inşallah canım
Zgeylmz Baya cınsıyet yanılması hıkayesı var pekı kız cıkanların hamılelık belırtılerı neler? Bulantı cok olması vs cınsıyet ıtkılıyomu
AylinKadir Zgeylmz 12+4 de bana tahmini kız dedi en son 18 haftalıkken gittim kızdı yani değişmedi doktorun iyise yanlış görmemiştir
anne543769 Medas benimde öyleydi boş bacak arası ultrasonu var 18 haftalıkken 20. haftada çıkıntı var %100erkek dedi şimdide valla bence bekle eşya alma biz biraz heveslenip eşya aldık pişman olduk
Medas anne543769 evet çünkü şimdiye kadar kendime bakiyorum tüm belirtilerim erkek bebeğe işaret. Doktor dedikten sonra acaba yanıldım mı deyip kız çocuk belirtilerine baktim hiçbiri bana uymuyor kafam karıştı açıkçası. Beklemekte fayda var evet
Durmaz2020 Merhaba hanımlar bizde tahminlerinizi alabilirmiyiz acaba https://www.newgayrimenkul.com/wp-content/uploads/2020/01/IMG-20200124-WA0000.jpg