Elizvedeniz Zgeylmz 13. Haftamda kız dedi doktorum 15 de kesin kız dedi 21 olduk hala kız kesin kız dendi alışverişe başladık bile🙈
Tugce_61 Zgeylmz 11 de kız 12 de üstten göremedi kız gibi dedi alttan bakalım mı dedi olur dedim erkek bu kız değil dedi pipi resmî çekti falan bilmiyorum yinede tekrar gidicem
Tugce_61 Zgeylmz yok hiç göstermemişti ama zaten bende neye göre kız demişti onuda bilmiyorum hiç açmadı ilk gittiğimde ikincide alttan muayene yaptı pipi resmî çekti ama ben yinede emin olamadım
SomurtganSirin Zgeylmz 🤚 bana 12 haftalıkken kiz denildi . Sonradan 17.haftada erkek olduğunu öğrendik :)
SomurtganSirin Zgeylmz emin konuşmak icin çok erken zaten o haftalar . Şuan için kız görünüyor eğer sonradan bi çıkıntı oluşmazsa dedi 😂
Ebrudemircan Ben kadar çok yanılma oluyor keşke tahmin etmeseler eskisi gibi 16 da net söyleseler bizede kız gibi ama sürpriz yapabilir dedi 11+2 haftalıkken 17+3 de kesin erkek dedi arada bişey görüyorum dedi emin olmak için birkaç defa sordum 😀
Sumeyye_g Zgeylmz 12 13 de kıza benzettiler ama kesin konuşmadılar bekleyelim dediler 16 yı geçiyordu kontörle öyle gittim bu sefer doktorum kesin kesin %100 erkek dedi herşeyini gösterdi ama iki arkadaşımada doktor %70 kız seri kız oldu onunkiler benim oğlan biraz utangaçtı çok göstermedi sonradan açıldı 😂
Hatice23E Zgeylmz banada 12. Haftada erkeğe benziyor dedi bakalım değişecekmi erkekten Kıza dönmek zor ama yinede bi umut 😂 değişebilir bence
Gamm Zgeylmz ben 🤚 ikiz bebeklerim , iki kız dediler 15. Haftada. 16. Haftada bir kız bir erkek dediler 🤷🏻♀️
Kbrgnc Zgeylmz 16 4 erkek dedi aynı doktor 17 1 tekrar gittim kontrole kız dedi bebek ters tam emin olamıyor 18 haftalık oldum hala cinsiyet öğrenemedim
Arminin Tugce_61 utraston resminizi baka bilirmiyim erkek dediğinde doktorunuzun bacak arası mı benimde var insan kordon diye düşünüyor🙄🙄