Frezoon Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 21+4 bel ağrım çok oluyor inşallah 36 haftayı görürüz.
[silindi] HappyMom 20+1 olduk minnoş kızlarımla 🌸 5.haftada öğrenmiştik ikiz olduğunu ailede vardı bende de oldu ikiz için farklı bişey yapmamıştık 🙈 belirtli olarak farklı bişey hissetmemiştim ama sanırım ikiz olmasından sebep bulantılarım vs biraz fazla oldu yavaş yavaş ağırlaşıyoruz haftamız ilerledikçe ama çok şükür tüm zorluklarına rağmen ikiz annesi olmak çok güzel bir duygu inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz ❤️
Ayse-gul Zeynepsamet benimde çift yumurta rabbim hayrlisyla kucağımza almayı nasip etsin bugün kontrolümüz var merak ediyom ne durumdalar 🤗
Ayse-gul Fatmanurvrlk bilmiyorum birazdan ogrencem 🤗 ama kalp atışı icn gttgmde bı kese büyük biri küçüktü
Ozlem2634 HappyMom bende happy kids ten geldim 37+5 te çift yumurta ikizlerimi doğurdum şuan 3.5 aylık olduk bile🥰 ikiz annesi olmak mükemmel bir duygu devamlı sizi takip eden 2 çift göz😁 allah hepinizede bu hamilelik sürecinde kolaylık versin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin☺️
Cahidcahide Ozlem2634 nasıl geçmişti hamileliğiniz ve doğumunuz, bize bahseder misiniz. Küveze filan alındılar mı? Tek mi baktınız yardımcı olan var mıydı
2z-nns Benim de 20+4 çift yumurta ikizleri. Bugün detaylı ultrasonda cinsiyetlerinden emin oldum. Kız ve oğlan, çok şükür 🙏 bundan sonrası için sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar diye dualarım...
Ozlem2634 Cahidcahide hamileliğim 6-7. Aydan sonra çok ağırlaşmıştım yürümekte fln zorlanmaya biraz yürüyünce nefes nefese kalma durumu başlamıştı son 2-3 hafta wc ye bile giderken zorlanıyordum zaten dışarı çıkma olayını kesmiştim bazen haftada 1 kere yakın bi yerlere gidip biraz hava alıyordum evde bol bol yattım yanı son zamanlar sezeryan doğum oldu spinal kesinlikle tavsiye ederim ben korkak biri olarak mükemmel bir duyguydu hiç korkulacak bir durum yok iğneyi hissetmiyorsun bile sonrasında bol bol yürüyüş ve kahve kurtarıcı oluyor 10 günde ameliyat olmamış gibiydim küvez allahıma bin şükür yaşamadık bebeklerden biri 1960 diğeri 2430 doğdu ama 26. Haftada ciğer geliştirici olmuştum galiba onun etkisi oldu tek çok zor olur hele ilk zamanlar bebeklere alışma senin iyileşme sürecin bu yüzden annem ve kayınvalıdem yanımdaydı yavaş yavaş düzeni otutturuyorsun ilk zamanlar çok ağladım ben bakamıyıcam ikisine diye ama geçiyor o lohusalık durumuda😁şimdi annem şehir dışında yaşadığı için kayınvalidem arada gelip yardımcı oluyor uykusuzluğa yorgunluğa açlığa bazen wc den apar topar çıkmaya alışıyorsun😁daha detaylı sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım
Angel2 HappyMom şuan 5+5 deyim ilk gittigimde tek kese gözüktü hamile oldugum belli olmustu bugun gittim ve ne görelim 2 tane kese ben şok rabbim nasip etmiş daha kalp atışını duymadık 1 hafta sonra vajinal.muane yapalim.dedi tecrubeli anneler sizlerde boyle oldumu . Bu arada 2. Gebeligim 😊😊
Cahidcahide Angel2 biz 6 haftalıkken keseleri gördük, 7 veya 8.haftda kalp atışlarını duymuştuk ama vajinal değil hep üstten ultrasonla bakıldı. Enfeksiyon VS olmadıkça alttan bakmıyor bizim doktor
Twinksmom Cahidcahide Benim 5 haftalıklem vjinal muayne ile tek keseydi sonra 7. Haftada ikiz olduğu görüldü 4 gün sonunda kalp atışlarını izledik yurt dışında dinletme gibi bi alışkanlıkları yok ve hep alttan bakıldım herhangi bir sorun olup olmadığı çok kolay anlaşılıyor hiç bir sıkıntı yaşamadım
Drykmsl Ozlem2634 saglıkla güle güle büyütün bebeklerinizi inş. O kilolarda dogan bebeklere 1 numara bebek bezi oluyormu yoksa 0 no almak gerekir mi?
Salihsaliha Ozlem2634 maşallah ya ne mutlu size. Kilo konusu demek ki çok da takılacak bir şey değil bazen 2 kusur bebekler kuveze girerken bakın sizinki 1900 lerle girmemiş çok şükür ki. Cinsiyetleri nedir bebeklerinizin😊