Gamzese Mide yanması ve bel agrısı var suanlık onun dısında ıyı bakalım insallah 35. Haftaları gorurum. ☺️
Gamzese emoselo gecelerı uyuyamıyorum canm. Uzandım anda mıdem yanıyor kafamın altında 4 yastıkla yatıyorum anca anca ıyı gelıyor. E bıde bel agrıları eklendı 😞
Ayse-gul Zeynepsamet benimde çift yumurta rabbim hayrlisyla kucağımza almayı nasip etsin bugün kontrolümüz var merak ediyom ne durumdalar 🤗
Secilozcan Zeynepsamet merhaba canım bende tüp bebek aşamasındayım iğnelerle devam ediyorum daha sen tüp bebeğe başladığında aynı ay transfer oldu mu bende hormon yüksekliği çıktı iğneden sonra diğer aya kaldı transfer Cumartesi yumurtalarım toplanacak transfer diğer ay gerçekleşicek
B_o_c_e_k Gamzese hiç endişelenme canım rabbim onları koruyor ve gerçekten sabır işi sağlıklı olsunlarda gerisi olup gidiyo bişekilde. Arkadaşın 5 aylık falan olmuştur büyüyorlar yavrular
Elif9294 Ayse-gul Cok iyi ya genelde cogu hamileler 30. Hafta ustu ben hep benimki daha yeni diyodum😁 Allah kolay hamilelik nasip etsin canim💕
2204anne 36+1 olduk 35. Haftama kadar gayet iyiydim arada zorluklari olsada 35. Haftaya girdik ağrılar kasilmaalar artti doğumun habercisymiş sanki bugün sabah akşam ciğer geliştiricileri yaptırdım yarin duruma göre bebekler dünyaya gelebilir mecburi sezeryanla. Ilk duyunca tepkisizdim sonrasında ağlamaya başladım şuanda çok stresliyim. Çantalar son hazırlıklar elim ayağım birbirine girmis gibi.
B_o_c_e_k 2204anne hazırlıksız yakalanmış gibi hissetmişsindir ondan bebeklerine kavuşacaksın diğer tarafta haber bekliyordum ben senden bebişlerin gelmek iatemiş annesini özlemişler öyle düşün haftan da iyi iğnenide vurulmuşsun. Çok güzel gidip gelcen inşallah.
Haticeerol Esma_nur magnezyum suyu değil de, içerisinde magnezyum, Kalsiyum, İyot, Demir, D3, Çinko, B vitaminleri içeren tablet var. İçeriği doğal. Sularda genelde tatlandırıcı oluyor.
Merveeeemmm turkan87 kaç aylık hanilesin canım ? Allah yardım etsin zor görünüyor 😢 yardım edecek biri varsa zorlanmazsın 😘
1erkek1kiz Gamzese allahımmm sana bol bol sabır versin güç kuvvet versin benımde 3üzdü rahım darlığı ve ileri gelişme dolayısyla birini sonlandırıldı şükürler olsun su an 23 haftadayım 1 oğlumuz 1 kızımız olacak insallah