Serap0733 Zeyk bilmem olabilir hiç dikkat etmedım kıyafetımı kaldırınca vurmayı kesiyor 😂yakalayamıyorm karnım hareketleniyor mu ondan bilemıyorm😂
Dilan3eymenn Cansutgy91 18 olcam pazar günü ve 3 gündür hissediyorum içten ama dışardan bişey değil 😊😘😇
Dilan3eymenn Cansutgy91 cinsiyetı ne ben erkek çocukların dağa erken hareket ettiklerini düşünüyorum benimki erkek 12 haftalık kende bi ara hareket ettiğini hissettim
Cansutgy91 Dilan3eymenn kız olucak.. bende Bayadır hissediyorum ama artık eşimde iyice hissetsin karşıdan bakılınca belli olsun istiyorum:)
Dilan3eymenn Cansutgy91 olucak canm o günler de gelecek öyle bi hareket edecekki uyurken uysndrcak seni🙈yan uzandinda mesela hem yatağa basınç hemde yukarıda duran göbeğine aynı anda basınç yapacak sen bile şaşıracaksin onlarda güzel hatiralar anılar ilk gebeligimi hatırlar dururdum hepsi gelip geçiyor sağlıklı olsun lar başka bişey istemezsin🤗😇
Htcglgnaksy Cansutgy91 daha çok erken canım bi 30 u geçince biz 30 da bile tam görmüyorduk şimdi görüyoruz 32. Hafta
Papatyanna Bir kaç hafta daha bekledikten sonra elinize halay mendilini alabilirsiniz 😄 uykulardan uyandıracak bir bebişiniz olacak inşallah 💕
Cansutgy91 Dilan3eymenn öyle tabi en önemlisi sağlık🙏 Biraz daha büyümesi gerekiyor o zaman minnoşumun 😍
Demirkeser Cansutgy91 bizimki o kadar enteresanki ben konusuyorum bana cok tepki vermiyor eşim konusmaya baslasın hemen hareketleniyor 31 haftalıgım ilk baslarda ben öyle sanıyorum diyordum ama artık hep öyle yapıyor cok değişik bir durum bu daha anne karnında ayırt edebiliyorlar
ARNN Cansutgy91 canim az az 15de hiss etdim 18de tam bawladi wimdi 19haftalik oyle diwardan tam gorunmuyir bir az kecsin goreceksin inweAllAh
ARNN Zeyk ya canim bizdede oyle vuruyor tam ard arda vursun sonra diyorum aha vurdu elini koyuyor tip cocuk vurmuyor bekliyor noldu senden utaniyor diyorum 😂
Zeyk ARNN 😂😂 ya evet çok komik oluyor öyle eşim de beni mi yiyo bu çocuk ne ayak diyip duruyordu. Şimdi artık ben demesem de eşim karşıdan görebiliyor hareketlerini 32.haftada 🤗🤗💙
ARNN Zeyk ay mawAllAh canim ya evet bizimki,duruyor noldu niye atmadi diyib duruyor valla qaliba beni seviyor senden utaniyo babasi ne yapayim 😂😂inweAllAh o haftalara gelelim bizde sagsalim olsun canim bebiwin kizmi erkekmi?bizimki,erkek
Cereninbebisi Cansutgy91 bem suan 23+1 haftalık hamıleyom 20 haftalıkken fılan cok yogun hıssedıyodum boyle tsortun ustunden fılan bellı oluyodı
Kbr_71 Cansutgy91 bende 24 deyim canm bazen dışardam belli ediyor pozisyonundan kaynaklı galiba daha ilerleyen zamanda netleşir kuzuların tekmeleri