Cansutgy91 Kızlar selam bebeğinizin yoğun hareketlerinizi tam ne zaman hissettiniz ? Ya sert dışardan gözle görülecek şekilde?ben hissediyorum eşim de bi kaç kez denk geldi eline vurdu ama çok çok net değiliz henüz?? 24 haftalık hamileyim..
Zeyk Cansutgy91 ay ben çok uğraşıyordum tam eşime gel bak elini koy diyordum inat gibi duruyordu çocuğum. Şimdi çok net dışardan belli oluyor 31.hafta bitmek üzere ben söylemesem de eşim karşıdan gözle görebiliyor artık 🤗 26-27den sonra bir tık daha netlesiyo. 30da tekme atıyor ciddi ciddi
Dilan3eymenn Cansutgy91 18 olcam pazar günü ve 3 gündür hissediyorum içten ama dışardan bişey değil 😊😘😇
Cansutgy91 Zeyk biraz daha sabretmemiz gerekiyor demek ki :) bizim sıpa da öyle benim elim varken vuruyor eşim geliyor yok vurmuyor en fazla 1 2 defa yakalayabildi:) naz yapıyor sanırım babasına:)
Emineyavuz_53 Zeyk benimki de sanki elimi tanıyor gibi bana güm güm eşime tek tık yok 😄 bence Ordan bile anlıyorlar
ARNN Zeyk ya canim bizdede oyle vuruyor tam ard arda vursun sonra diyorum aha vurdu elini koyuyor tip cocuk vurmuyor bekliyor noldu senden utaniyor diyorum 😂
Zeyk Cansutgy91 ya çok garip sanki hissediyor gibi bende eşime diyordum babası senden çekiniyor oğluşum diye şimdi hiç umrunda değil. 🤗
Zeyk Emineyavuz_53 demi işte eşimde hep diyordu oğlum şimdiden annesiyle aşk yasiyo bana gelince bi şekil şüküller 😂😂
Esmaemenova Bizde 34 deyiz kizlae çok aşağda şiddetli haraketleri var kizimin resmen vajinamin ustune elimi koyuyorum ittiriyoe elimi 😱
Cansutgy91 Esmaemenova gerçekten mi ayy süper bi duygu olsa gerek bende artık komple hissetmek istiyorum ya :)
Zeyk Serap0733 yaaa ay varya ogluş hiç durmuyor. Özellikle geceleri bildiğin uykumdan uyanıyorum pat pat vuruyo. Birde gözle görülür derecede karşı kanepede eşim görebiliyor 🤗 bence bir kaç güne senin de öyle olur.😌👼😍
Cansutgy91 Serap0733 yok bana baya iyi vuruyoda eşim veya bi başkasına tepki yok :) benim eşimde anca 2 3 kez hissetti denk geldi yoksa bekliyo bekliyor yok o elini çekince vuruyo kızım:)
Serap0733 Demek bütün bebekler boyle eşim elini koyunca vurmuyor :) hatta eşim bu kız bana nıye vurmuyor ya dıyor iki kere vuruşunu yakaladık bi daha tık yok ama bana güm güm vuruyor😂
Serap0733 Zeyk bilmem olabilir hiç dikkat etmedım kıyafetımı kaldırınca vurmayı kesiyor 😂yakalayamıyorm karnım hareketleniyor mu ondan bilemıyorm😂
Cns33 30haftalık hamıleyım. 16haftalıkken hissetmeye basladım. Ama artık bıraz canımı acıtmaya basladı sızde aynı sey var mı acaba?
Esmaemenova Cansutgy91 hissedersin inşAllah) superde ama bazen can yakiyor))) kaburgama yediğim tekmeler)) resmen şiddet goruyorum kizimdan