Fdle Enise52 36+3de 3200 dedi doktorum yam 36+6da gittim 3208 dedi 3 g unde 8 gr almış sadece şuan 37+2yim 38de randevum var bakalım kaç gram aldı ama bana da sanki kilo alımı durdu gibi geliyor
Enise52 Fdle benim 34 haftalıkken 2800 du 1 ayda 600 gram anca almış yeri kalmadıkça az alıyorlar sanırsam çokta kilolu olsun istemiyorum ben saten giysilerde olsun 😅
Fdle Enise52 aynen aynen standart 3 buçuk kilo olsun yeter önemli olan sağlıklı olması kilo iyi birşey değil ki doğum anında da zor olur 🥰
Fdle Enise52 evet benim de en büyük korkum o çok kafama takmamaya çalışıyorum ama ister istemez hiç çıkmıyor aklımdan 🙄
Nehirkaya25 Enise52 oys kiyamam sana ya 😢 az kalmis senin de belki aniden sancin gelcek dogurcaksin bebegin cinsiyeti ne
Nehirkaya25 Enise52 erkekler sancisiz oluyomus kuzum kizlar onceden sanci cekiyomus kaynanam oyle diyo 😂 benim de kiz 36. Haftadan beri hafif sancim ama bu hafta gittikce arttı
mavipapatya Aryacigdem Benimkide zayıf canım kafana takma. 37de 2500 civarıydı. Doğana kadar 3ü bulur ve normal doğum için ideal bence zorlanmayız 🤣🤗 Sağlıklı olsunda kilo doğduktan sonra her türlü alır 💕💕