Aryacigdem Enise52 Ilk kizim da 3120 gr doğmuştu doktor bununda 3100 u bulur dedi sağlıklı olsun kilosu onemli degil ❤❤
Enise52 Aryacigdem ikinci çocuğunuz ay tecrubelisiniz siz ne güzel 😇 vallahi sağlıklı olsunlar da çok kiloda iyi değil çünkü görüyorum nefes alamıyor bebek doğunca bol bol emziririz 😅
Nuur2001 Enise52 yok valla 😂 3 cm açıklığım var ara ara sancım var ama kızımın gelmeye niyeti yok😂😂 sen de durumlar ne
Enise52 Nuur2001 bizde hicbirsey yok canım ne açıklık ne sancı ne kanala girmiş içerde diş çıkarmayı düşünüyor sanırsam 😅
sevval55 Benimde 34ten sonrakilo alımı durdu diyebilirim nerdeyse. 38. Haftam 2500 kilo oldukca az. Pztesi sezaryen oluyorum
Enise52 sevval55 son haftalarda almıyorlar bence bide anneyle babayla alakalı seninki bitmiş canım kucağına alıyorsun sağ sağlim alda gerisini boşver 😇
SevdaOykuu 1prend1prenses neden suni sanci veriliyor acaba yani kendi sancinizi neden beklemiyo dr. Ben 37 +2 de kontrole gitmistim 3390 demisti dr daha fazla kilo alirsa ne olur bilmiyorum
1prend1prenses SevdaOykuu 4kilo üstü normal doğum önerilmiyormuş🤷♀️ Zor olurmuş galiba o yüzden günümüzün dolmasını beklemiyor haftada 400 gr alıyor beklersek 4 300 felan oluyor o yüzden kendi Sancım beklenmiyor
Nehirkaya25 Enise52 kilo alacaksa beklesin 😂😂 bilmiyorum ara ara sanci oluyo doktor 2 haftan var dedi ama