gezentianne Susamvemom Bebek İsteyenlere Umut Olsun🌸 diye bir post açmıştım arama yerinden okuyabilirsiniz. Psikolojik olabilir ben de öyleydim..
Susamvemom gezentianne okudum cnm ne güzel hıkaye bende zaten kafadan attığım an hamıle kaldım 1 senenın sonunda ve bende pkoluyum 🥰 ama ıste sağlıksız dı dusuk yaptım. Bu ay hıc dusunmedım hamılelık hatta afedersın ama zaten 20 gün ılıskı yasaktı sonrasında 1 haftada sadece 2 kere oldu yani ben dıger ay hamılelık hazırlığı yapacaktım💕 tek korkum adet olmamak ve acaba sorun mu var dıye düşünmek . Pazartesı artık bellı olacak bakalım
Susamvemom UraSsmom hayırlısı canm dedıgım gıbı bu ay degılde dıger ay dusunuyorduk rabbım verdiyse tabı vardır bıldıgı. Yeterkı saglıklı olsun ve aynı seyı yaşamayım. Saol canm 🌸
duygusm Susamvemom Belki hamilesinizdir belki de çok düşündüğünüz için öyle geliyordur. Ama öyle bir hissiyat varsa bence emin olana kadar dikkat etmek, özellikle ilaç, herhangi bir kimyasal vs kullanmamak önemli.
Susamvemom duygusm hıc düşüncem yok ama bu belırtıler ve rüyalar ınsanı dusunceye sokuyor yoksa yenı bebegımı kaybettım aklım hala onda canjm ama herseyın hayırlısı ınsallah cok saol 💕
Emin_e Susamvemom belki de hamile olmaniza az kalmistir ben de kalmadan once dusunmezken bile rüyamda gormustum 2 kere sonra nasip oldu... Allah hayirli zamanda nasip etsin
Susamvemom Sinemm17 ay sevınsem mı uzulsem mı bılemedım kuzum 🤗 olsun cok güzel bısey adet olmak gıbısı yok bu ay gebelık haberine ınsallah rabbım nasıp etsın 😍💕🤲🏻 darısı bana ınsallah zaten gebelık te yok. İnşallah dua et bende olayım hap ıle olmak ıstemıyorum ya çok kötü 😔
Sinemm17 Susamvemom valla canım ben acillik oldum. Normal de hic adet sancısı çekmem ben. Bugün bir karnım ağrıdı dayanamadım acile gittik ağlamaktan duramıyorum ama serum taktılar . Eve geldim adet oldum iyi ki de hamile kalmamışım çünkü baya bir kötü adet oldum icimden pislik akiyor resmen
Susamvemom Sinemm17 ah cnm benım 😔😔 demekkı ıcını temızlenıyor iyice... ama zormus Allahım sabır versın bır an önce temızlensın de sende rahata kavuş hiç acı çekme ınsallah yaa 🙏🏻 Sıcak su koysan iyi gelmez mi kiii
Sinemm17 Susamvemom yok canım çok şükür agrım geçti. Inşallah sen de bi an önce olursun doktora gitmene gerek kalmaz 😏
sinber Susamvemom düşük için geçmiş olsun ben de 2 düşükten dolayı kürtaj oldum fakat aralıkta düşük yaşamışsınız adet düzensizliği şuan ki süreçte çok normal düşük sonrası 45 günden snr hala regl olunmadıysa sıkıntı olur doktora gitmeyi ihmal etmeyin lütfen
Susamvemom sinber tesekkur ederım yorumunuz ıcın pazartesı gıdecem doktora 45 gün doluyor çünkü bır sorun olmasından korkuyorum umarım yoktur 🙏🏻😔