Nimet_Gamze34 Bende bugun gittim doktora. 6+1 dedi doktor. Benim kesem 4+2 de göründü. Bugun kalp atışını da dinledik çok şükür.
Angel2 Ogretmenhanim92 öyleymıs ben ilk adetim 4 gun gecti gittigimde 1720 idi burda okudum benimle ayni haftada olanlarin daha düsüktü bende şaşirmıştım demekki ikizmıs :)
Asilaymomm Dilekcileek kan pıhtılaşması tahlılını sadce unıversıte hastaneleri yapıyor canım. Kromozom pıhtı fılan hepsinı yapıyor ama sonucu 45 gun sonra filan alıyorsun. Ben tahlili yaptırıp ondn sonra gebe kalmıştım. Sonucta pıhtlşma cıktı
Asilaymomm Dilekcileek yapılıyor canım ama bana 2100 lıra fiyat cıkarmıslardı. Genetik Pıhtlsmma kromozom filan hepsi için
Demode sewdaaa 🤣 ah şu heyecanlar bende yarın gitsemmi die düşünüyordum ama pzrtsi randevum o güne kdr bekliycem artk sabırsız bir şekilde inşallah duyarım 🤲☺️
Fatooo Ogretmenhanim92 arkadaşlar bende 6Haftalıkken kalp atışına gittim göremedi salı tekrar gitmemi istedi doktorum alttan baktığında yavaş attığını söyledi salı tekrar gideceğim inşAllah bi sıkıntı olmaz normale döner 😔 herkese sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Allah
Fatooo Selinnnnnnnnnn45 canım bende keseyi gördüm ama İnan hiç bi belirti bende de yok bulantı kusma o yüzden korkuyorum hala acaba hamile değil miyim diye ama 🤷♀️
Demode Tgbaaparlar bende 6+4 üm aynı şekilde canım hiç birşey istemiyor zoraki bir iki lokma atıyorum ağzıma aç kalmamak için 😑
Melek2152 Meriiiilii sabah değil de akşamları bulantı çekıyor um resmen 🤔 hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız inşallah evlatlarımızı 🙏
Fatooo Glr_3519 çok geçmiş olsun bana da kalbi yavaş atıyo dedi salı tekrar çağırdı bakalım ne olacak benimde ilki düşüktü😔 inşAllah bü kez elimiz boş dönmeyiz hastaneden dualarım seninle 🤲 canım kalbi durduğunu doktordan mı öğrendin sende bi belirti kanama vs oldu mu?
fatmanurkorkmaz1806 Son adet baslangic tarihim 9 Aralık'ta bu ay olmadım sağlık ocağında bugün tahlil yaptırdım beta HCG 11.32 sağlık ocağında ki doktor değer düşük bebek tam yerlesmemis düşebilir dedi bu olayı yaşayan var mı 9-10 Ocak ta adet olmam lazımdı.
Ayseyu fatmanurkorkmaz1806 geç döllenme olabilir canım moralini bozma pozitif ol 😊 birde sağlık ocağındaki tahlillerle hastane tahlilleri arasında fark var bi dr a görün yada başka bi yerde testi tekrarla