Ayseyu fatmanurkorkmaz1806 geç döllenme olabilir canım moralini bozma pozitif ol 😊 birde sağlık ocağındaki tahlillerle hastane tahlilleri arasında fark var bi dr a görün yada başka bi yerde testi tekrarla
fatmanurkorkmaz1806 Ayseyu valla canım varsa başım gözüm üstüne de insanda tedirgin oluyor üstelik 7 aylık bir oğlum var 🙂 hakkımda hayirlisi
Ebru2259 5+4 ten merhabalar .. aşırı şişkinlik var aynı şekilde ağırlar oluyor gaz ve lavabo ihtiyacı oldukça yüksek ilk gebeliğim :)) ilk gittiğim kontrolde kalp atışlarını duyamadık inşallah önümüzdeki hafta duyacağız aşırı heyecanlı bir durum :))
fatmanurkorkmaz1806 Ebru2259 beta yaptırdın mi acaba yaptirdiysan ne zaman yaptırdın ve kaç çıktı şuan son adet tarihine göre aynıyız seninle ben bugün yaptırdım beta 11.32 çıktı 😔bana bebeğimin düşebileceği bı söyledi sağlık ocağı doktorum yarın kadın doğum a gidicem ins. Bişey llmaz
Ebru2259 fatmanurkorkmaz1806 Bende geçen hafta cuma yaptırdım beta 170.4 çıktı ama erken olduğu için öyledir son adetim Aralık 12 başta idrar testinde bana da negatif dediler bir hafta daha bekle yeniden yaptır son zaman tutmuştur belki :) hadi hayırlısı canım
YesimOgt Merhaba kızlar benim de 4+6 çok şükür keseyi sabah gördüm😊İlki düşüktü kalp atışını duyamamıştım inşallah hepimiz saglıkla geçirirz hamileliğimizi, Rabbim arayanlara da versin 🙏🏻
Ogretmenhanim92 Kızlar çok fena boğaz ağrım var ilaç da içemiyorum gece uyuyamadım hiç. Ne önerirsiniz bitkisel bişeylerden
Ayse42_ Ogretmenhanim92 canım limon bal bunlar faydalı başkada bişey varmı bilmiyorum ben bide viks sürmüştüm ayaklarımın altına rahatlattı beni
Demode sewdaaa gittim canım ama duymadım ekrandan gördüm 12. haftaya kadar ben bebeğe zararı olur die tavsiye etmiyorum duymanızı görmeniz yeterli dedi bir ısı yayıyormuş sanırım o sesler 🤷
gamzebayton Merhaba bende 6+5 de gittim bebeği de kalp atışını da gördüm. 7+2 olduk. Fakat benim vücudum da baya şişkinlik oldu gaz sorunu çok oluyor. Ama en çok rahatsız olduğum her yerimin bi şişip büyümesi😓
nurcakir58 Ogretmenhanim92 6 haftaligim bugün gittim şükür bebeğim kesenjn içinde yok migdem bulaniyo aşırı derece herşeyden yemeye calisiyorum