snil Vücut yatkınsa cinsiyet fark etmiyor.. Ben ergenliğime geri döndüm 🤷♀️ İnşallah doğumdan sonra hemen geçer ne emeklerle düzeltmiştim yüzümü 😑
Dlkdlk Sivilcelenince kız mı oluyor🤪🤪hayırlısı insallah 5+3 günlük hamileyim bende çok sivilce çıktı yüzümde😶
Pinarx9 Fasusunannesi canım benimde yüzümde hiç sivilce yoktu birden sivilcelendi çok kötü hissettim kendimi çirkin hissettim ama şuan 35 haftalık oldum sivilceler yüzde 80 azaldı hamilelikten sonra hiç birşey kalmiyacak inşallah ☺️
Nltka Her dışarı çakmanızda leke karşıtı güneş kremleri kullanın . Ben solente ve dermapen kullanıyorum . Cilt hassas olduğu için en küçük bir güneş ışığı leke yapıyor
[silindi] Fasusunannesi bende ergenlik sivilcesi bile cikmamisti hamile kaldiktan sonra yuzde sivilceler belirmeye basladi nedeni ne acaba
[silindi] Fasusunannesi ama insanin yuzune bide parlaklik iniyor yani benim oyle oldu dogal higlighter😄😄
Nurcan126 Öncelikle benim bebek erkek ablaları 🥰 bende burnumda 3-5 tane minik çil vardı hamileliğimde yanaklar alın dudak üzerinde kocaman koyu çok fena arttı malesef doğum sonrası inş gider die düşünüyorum