Fasusunannesi Herkese selam, ben 11 haftalık hamileyim ve aşırı derecede sivilcem çıktı. Yüzümde de leke vardı zaten ama artmaya başladı😞 benzer durumları yaşayan var mı? Hamilelikten sonra geçen var mı ? Cevaplarsanız çok sevinirim çok kafamı takmaya başladım😞
happymooomms Fasusunannesi Bizde 8. Haftamıza girdik geçen haftadan beri hergün birer ikişer çıkıyo biri gidiyo öbürü çıkıyo
Gzdgzdkrt Fasusunannesi bende 27+1 haftalık hamileyim ve 20. Haftadan sonra yüzümde çıkmaya başladı çok normalmiş ve kalıcı değilmiş. Umarım doğrudur 😞 yağlı yiyeceklerden uzak durmanı önerebilirim 🙏🏻
Ftszgn Fasusunannesi ayy o haftalarda benim yüzümde bi sivilce çıkıp geçio başka bi yerde çıkmaya başlıyodu delirmiştim.8 aylık oldum ve şuanda boynumda minik minik bi sürü et ben çıktı ,kaşlarımın araları boşaldı,kızım olacak 55 gün sonra Allahın izni ile :)
Fasusunannesi Ftszgn sanırım bu cilt yapısıyla ilgili benim de çok benim var daha önce cilt doktoru hamilelikte artabilir demişti. Çok az kalmış sağlıkla kavuşursunuz inşallah🥰
happymooomms Fasusunannesi benim normal de de var sizin gibi 🤷🏻♀️ Sinir bozucu ama Araştırdım Ama hormonlardan dolayıymış
Ftszgn Fasusunannesi hiç yoktu boynum şuan enseme geçişe hazırlanıyo benler :)) yeterki sağlıkla gelsinler de napalım razıyız hepimiz sağ salım alalım inşallaahhhh
Nevink Fasusunannesi bende sivilceden cekiyorum bastan beri ki onceden oyle bir skntmda yoktu ustelik bebegimde erkek hala cikiyor 🤦♀️ leke olmasin diyede biolog krem aldim onu deniyorum önlem olarak
Dilanburak Fasusunannesi benim de yüzüme leke değdi Doğum esnasında terimle yüzümü silecekler bi de çocuk doğunca çocuğun göbek bağındaki ilk kanı sürecekler ablamın da öyle geçti benimkini de öyle yapacaklar inşallah bakalım
K1996 Fasusunannesi kız mı acaba bebeğin normalde kız bebek annenin güzelliğini alır derler bende hiç cıkmadı son ayımdayım streste. 1 tane falan sivilce çıkıyo 3 gün sonra gidiyo benim akrabamın bebeği kızdı yüzü o kadar çok lekeli kötü oldu ki doğumdan sonra gecer dedi şuan 40 ı oldu ama yüzü hala geçmedi
Fasusunannesi Nevink biooil aldım ben de inşallah faydasını görürürm bence cinsiyetle ilgili değil annem abime hamileyken onda da aşırı sivilce olmuş