Fdle Mehtaponur ama benim de içimde o his var sanki gününde bile gelmeyecekmiş gibi hissediyorum 😁 yalancı sancım bile yok geçen nstde bir kez 60a vurdu heveslenmistim oley sancım var diye doktor sancı değil orda öksürmüşün dedi evet dedim doğru öksürdüm çünkü o hevesde yalan oldu böylelikle 😁
Mehtaponur Fdle Benimde 60 80 100 çıktı 38 de o gun dogircam sandım ama normal dedi eve gönderdi doktor. Dün nstde sıfır sancı çıkınca baya moral bozukluğu oldu 😂 Anladım ki nst falan hikaye doğum anına kadar 😂
Fdle Mehtaponur bakıcaz artık hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle gelsinler de yaoacak bisey yok biz sabredip bekliycez🥰🙏
gezentianne Fdle Karın aşağı iniyormjş dogumun yaklaştığı hafta ve nefesler bile rahatlıyormuş bence sizin öyle. Ben de 35+1 ishal oldum iki gündür. ishalden önce de günde 2-3 kez büyük abdeste cıkıyorjm ama dogumun yakın oldugunu sanmıyorum
Fdle gezentianne evet aşağıya indim karnım ve cidden nefesim de rahatladı bende rahatladım karnım hafifledi sanki
H1z2a3 Fdle canım ben 32+5 haftamdayım bn 1 Aydan beri bu şekildeyim günde 5 defa tuvalete çıktığımı hatırlıyorum 😅 çok dert etmedim açıkçası kabız olmaktan iyidir bence hiç araştırma gereği de duymadım nedense 🙃