Tazeanne0134 bakirci canım bende bugün 39+5'dim gece suyum gelince hemen geldik bebek kakasını yaptığı için sezeryan oldum sende tez zamanda kurtulursun inşallah
Nehirkaya25 Tazeanne0134 dogurdun mu kuzum gozun aydin sağlıkla buyut bebeğini insallah. Durumu nasil
Gozdemalgac Tazeanne0134 ya bu su işi nasıl bir iş. Dünden beri belimde ve kasığımda hafif ağrılar var. Düzenli değil ama sürekli. Suyum mu gelecek diye bakıyorum iç çamaşırım ıslak ama böyle bahsedilen gibi bacağımdan da su akmıyor yani anlamadım🙁
rrabiagur Tazeanne0134 bebeğin kakasını yaptığını nasıl anlıyorlar ben de 39+2yim ama tık yok daha moralim bozuluyor
Zeynepvefaannesi Bende aynı durumdayım 40+0 😬 gelmeye niyeti olmayan birtane de bende var. Çok bunaldım herkes doğum olmadı mı diye soruyor sinir bozuluyor rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize 🤲🏼
bakirci Zeynepvefaannesi evet herkes sordukça insan daha da geriliyor. Hayırlısı olsun bebeğim vaktini bilir deyip rahatlayabilsek herşey daha kolay olacak belki de.
Aysegul1212ae Benim nisanim geldi dundendir belimde cok agri var ama agrim bi gidiyor bi geliyor dakka tutuyorum bazen cok duzenli nazne duzensiz bkalkm nsl olacak
Gzd_Aras23 Eceoyku 🤣🤣kesinlikle ee tabi ekmek elden su gölden istedikleri gibi kuduruyorlar da herkesin ilgisi üzerlerinde niye çıkmak istesinler 🥰🥰
Rainbow48 38+6 dan selam kızlar. Bebişler içerde ye iç yat tabi oh rahat 😂😂 benim de sancım yok nişan gibi bişey geldi fakat 2-3 gün oldu ara ara geliyor ptesi sezeryan düşünüyorum
Goncaemrah bakirci 38+0 oldum heyecanla bekliyorum 😊😊 yeri darlaştığı için sürekli karnımın her bölgesini indirip kaldırıyor oğluşum ama henüz gelmeye niyeti yok gibi😄😄
Bahar21 Goncaemrah bende 38+1 haftalık geneyim sürekli akintim var ama ne şancı ne ağrı hiçbirşey yok acaba ne zaman egzersizlere baslamaliyim doğum icin 😊
Bihemsireanne 39+2den selammm😀ağrısız sancısız nişansız bekliyorum bende.bugün kontrolüm var.inşallah hayırlı güzel haberler alırım.kızımda çatı muayenesinden hemen sonra sancım başlamıştı.bugün de öyle olacak diye tahmin ediyorum.Allah hepimizi bi nefeste kurtarsın inşallah kızlar beklemek çok zormuş.
Nursenamustafa 39+0 olduk bugün kasilmalarim arada adet olacak gibi ağrılarım birazda bel ve çatı ağrım dışında birşey yok ha birde ishallik...
bakirci Gozdemalgac şeffaf bi su oluyor diyorlar, ben de hep ıslaklık hissediyorum ama akıntıya daha çok benziyordu. Doktora sordum, o bahsettiğin suyun olsaydı arkasından devamı gelirdi dedi, zaten ultrasonda da suyun yeterli görünüyor dedi.