Burcu_asf hunilimom şu an kaç haftalıksınız ☺️ döndüğünü hissedebiliyor musunuz farkında oluyor musunuz yani 🤭
hunilimom Burcu_asf doğum yaptım cnm ben ama hissetmiştim 2 gün uyumadım çok canim yanmıştı sert bi şekilde hissdiliyor
Emineyavuz_53 Gozde_32 ben salı günü gittim sezeryan günü aldım ters diye . Ertesi günü sezeryan tahlillerini yaptırmaya gittim bi daha ultrasona girdim dönmüş bir gecede 35+5 de ☺️
Emineyavuz_53 Gozde_32 evet canım çok şükür kalbime göre de oldu. Sezeryanda süt hemen gelmiyor bebeği erken alıyorlar sarılığı zor atlatıyor . Kaç gün biri olacak ki çocuğu sana versin emzir . Ben hemen bebeğimle ilgilenmek istiyorum kimseye muhtaç olmadan .
Minikmucizem_ Gozde_32 36. Haftadayim hala donmedi donmeyede pek bi niyeti yok gbi. Gunde 5 6 kez pozisyon degistiriyo oglusum 😊
Gozde_32 Emineyavuz_53 herkes icin en hayırlı doğumu diliyorum okadar cok dogum hikayesi okudum ki kafam cok karisik bnm bazilari normal iyi veye kötü geçti diyorlar bazilarida sezeyanda öyle düşünüyor en iyi hayirli olanla gelsin minikler ins 🖐👶🏻
Emineyavuz_53 Gozde_32 tabisi illa bor al olacak demiyorum en sağlıklı nasılsa öyle olsun . Ameliyattan korkuyorum biraz da kat kat kesilmek 😕
Gozde_32 Emineyavuz_53 doğum hersekilde bana korkunç geliyor fobim var ama bende oluruna biraktim nasik isterse öyle doğsun kizim 🤷♀️
sevval55 Gozde_32 tövbe yaa benimki 36da döndü baş aşağı. Haftanız cok erken daha neye gore sezaryen demis bebekler sürekli hareket halinde. 39. Haftamda makat döndü mesela benim tekrar düşünün