K1996 Uyku düzeni falan kalmadı geceleri hiç uyuyamıyorum sık idrar bide her saat başını görüyorum artık son haftam belkide diye düşüyorum ama ben 9 ay böyleydim sizde geceleri uyuyabiliyomusunuz sadece bütün gün 4 saat uykuyla duruyorum
Emin_e K1996 ben varim ya, eve gelene kadar uykum vardi simdi bir saattir yatakta oturuyorum uyuyamiyorum
Sirius223 K1996 Bende surda yerimi alayım. Gece uykusunu unuttum tamamen. Uykuya dalmakta çok zorlanıyorum.
Survivor18 K1996 ben de uyuyamayanlar klübündeyim.hiç bi düzenim kalmadı.35+1 oldum ikiz gebeyim.çocuklar doğmadan uykuya hasret kaldım 😢😢
Ecc Yemre oyy kaşıntıyı çok iyi bilirim 35. Haftada bı başladı kaşıntı pupp rahatsızlığı geçirdim geceleri sürekli kasinmaktan ağlıyordum ne uykum kalmiste ne huzurum gerçi yine kasinmasam da yine uykular haram orasida ayri
Meleyke97 Yemre ayyy biz 28 haftaligiz kasinti olduruyor beni krem fakan suruyorumda ama ne fayda oyle tatli kasiniyorki kip kirmizi oluyo yara oluyor kasidikca😢
MRN-MHR Meron aynı ben🥴 40+2 olduk yani dönmekte o kadar zorlanıyorum ki yatakta ve kemiklerim çok sızlıyor çok
Huzme Ağlıcam artık.Nasıl olucak bu böyle bende aynı durumdayım uykusuzluktan gözlerim kan topladı ama uyuyamıyorum .
kayraaa18 Sabah 6 7 gibi uyuyup öglen uyaniyorum valla şu cocuk gelse de en azindan uykuya hasret kalsam razıyım boylesi daha kotu
Asl19 kayraaa18 aynen.benim ilk gebeliğim öyleydi en azından gündüz uyuyabiliyorsun 2. Çocukta olmuyor 😊
Sweetblonde88 K1996 38+6 oldum. Ne uyku ne bişey bi hareketlilik bir bel agrısı bir mide yanması. Son 2 günüm. Bekliyorum öyle 🤦♀️
Hanife12 Uyku mu oda ne diyesim geliyor 35+3 um sabaha karsi uyuyorum 2-3 saat uyuyorum o bile yetiyor anlamadim gitti
kubrauzn 34+0 iki aydır uyku yok bide üstüne mide yanması her sabh 6 gibi agzm açık yorgunluktan bayılır gibi uyuyo kalıyorm sadece 4 saat 🥴🥴