Mrv1234 nefesimsiniz canim abartma istersen he ne dersin uzun sure sirt ustu yatmak iyi degil hatta sol tarafa yatmak gerekir madem allah korusun olume sebep oluyo pardonda ntslerde vs neden sirt ustu yatiyoruz yada dogum sancisi vs cekerken neden sirt ustu yatiyoruz boyle sacma sapan seyler soylemeyin ya uzun sure yatmak iyi degil ama kaldiki boyel bisi soyelmek yanlis az az da olsa yatabilirsin bi sakincasi yok uzun sure degil tabiki normalda ya sag yada sola ama genellikle belli bir haftadan sonra sola yatilmali ki bebege daha cok kan gitsin diye arastir ve kim söylediyse yanlis soyelmis insanlari boyle korkutmayin
nefesimsiniz Mrv1234 canım bunu ben demiyorım, doktordan daha iyi biliyosun demekki. Op. Dr. Banu Çiftçinin söyleyişini dinlemenizi tavsiye ederim. doktorunuzada danışın. devlette söylemezler. Özelde en detayına kadar anlatır doktor. bebek için çook riski bi pozisyon. kalp ritminde bozuk yapıp duruşuna dahi seneb olabilceğini söyledi.
Edaliiii Ne zaman temizlik yapsam,biraz yürüsem o ağrı yapışıyor belime sanki o birleşen kemik ayrılıyor attığım her adımda dur surda dinleneyim deyip uzansam birdaha kalkamıyorum kalcami kaldırıp yana çekemiyorum ağrıdan bir ben böyleyim sanıyordum 😊
Mrv1234 elif1919 canim otururken yumusak seyler koy altina rahat olursun o gecmez canim bebek buyudukce kemiklerde degisim gibi bisi oluyo yani vucut kendini doguma hazirliyo kizima hamileyken cok cekmistim simdi yine hamileyim 15 haftalik daha beter durumdayim uzun sureli bi yerde sabit kalma otururken mutlaka yumusak yere otur sert yerde oturma dikkat et kendine
Minikmucizr elif1919 hiç bişeeeeeeeeey😞😞 maalesef benim ilk 8 hafta oldu sonra kesildi 21. Haftadan itibaren tekrar başladı fenalardayımm😞
Mrv1234 nefesimsiniz doktordan iyi biliyorum demedim ilk hamileligimde her turlu yattim bisey olmadi uzun sureli yatimlarda evet sikinti olabilir illabanu ciftci dedi diyede inanacak degilim boyle biseye
Mrv1234 nefesimsiniz devlet veya ozel ayrimi yoktur benim kafamda kizimdada hem ozele hem devlete gittim suan da 15 haftalik hamileyim hem ozel hem develete gidiyorum yine ayni sekilde doktordan doktora fark var ama kaldiki bende soyluyorum uzun sureli yatimlar haricinde sirt ustu yatabilirsin uzunabilirsin o kadar sakincali bi durum degil ama sen bilirsin benim teecigim boyle her pozisyonda yatarim rahatsizlik hissedene kadar sukur allahimada bisi olmadi zaten bende belirtiyorum uzun sureli yatimlar rvet sikinti olur misla surekli yan tarafa yat yat insan kotu oluyo arada 1 yada 2 dakika da olsa yatip rahatliyosun brnde illa 1 2 saat yatilmali demiyorum ama arada sirada yatilabilir 5 dk 1 2 dk sureclerde daha uzun sureler tabiki sikinti
Tsbganne elif1919 Doktorum bana Ben-Gay isimli ilacı önerdi bana iyi geldi gerçekten ağrıdan uyuyamadığım yerimden kalkamadığım oldu kremi sürdükten sonra sıcak tutması için havlu koyup uyudum sabahına geçmiş oluyordu ağrı tekrarladıkça bu uygulamayı yaptık.. Geçmiş olsun 🙏
1anneadayi_ Damlapilatin canım yeni gördm ya doktor muhtemelen kız dedi ama tam göstermedi bidhaki ay bakalım dedi 🤷🏼♀️ 12+4 de gtmştik şimdi 15+4