Eaa_00 elif1919 şuan bende ağrılar içinde yatıyorum 29 haftalık hamileyim bugün biraz fazla ayakta kaldım yoruldum sol bacağımı basamıyorum dinlenmekten başka çaresi yok gibi yan yatmak iyi geliyor biraz bana🙄
nefesimsiniz elif1919 çok ayakta kalmak, sabit oturmak, çok yürümek bunlarda o ağrıyı tetikliyor canım. malesef bi ilaçla geçme şansı yok son haftakarda bebiş dahada büyüdükçe ayakta çok kalırsan ağrın olur normel demişti doktor
TwinsmomDA elif1919 benm 13. Haftada olmustu ne oturabildim ne kalkabildim uyuyamadim Ağrı’dan ama ben yürüyerek geçirebildim dinlene dinlene bide agri kesici
Sedef123_ Bir tek bende mi var diye düşünüyordum. 27 haftalık hamileyim son bir haftadır daha net hissediyorum ağrısını. Neden oluyor olabilir?
1anneadayi_ Sedef123_ 15 haftalıgım 4. Haftadan beri var ya oturdugum yerde tutulup kalıyorum tam düz oturamıyorum 😕
elif1919 Bende 16+2 ama ağrı beni çok zorluyor , nereye kadar yatılabilir ki ?? Ve miğde ekşimelerim devam ediyor özellikte sabahları
elif1919 nefesimsiniz Bunun için özel bir yastık varmış onu aldım kullanıyorum şuan iyi geliyor oturup kalkarken 👍 yatarken sırt üstü zor oluyor yan atmak daha iyi gibi
nefesimsiniz elif1919 sırt üstü sakın ama sakın yatma zaten canım. bebeğin ölümü ile sonuçlanabiliuomış Allah muhafaza. bende duyduktan sonra daha dikkt etmeye başkadım aklında bulunsun araştır bak
Mrv1234 nefesimsiniz canim abartma istersen he ne dersin uzun sure sirt ustu yatmak iyi degil hatta sol tarafa yatmak gerekir madem allah korusun olume sebep oluyo pardonda ntslerde vs neden sirt ustu yatiyoruz yada dogum sancisi vs cekerken neden sirt ustu yatiyoruz boyle sacma sapan seyler soylemeyin ya uzun sure yatmak iyi degil ama kaldiki boyel bisi soyelmek yanlis az az da olsa yatabilirsin bi sakincasi yok uzun sure degil tabiki normalda ya sag yada sola ama genellikle belli bir haftadan sonra sola yatilmali ki bebege daha cok kan gitsin diye arastir ve kim söylediyse yanlis soyelmis insanlari boyle korkutmayin
1anneadayi_ Damlapilatin canım yeni gördm ya doktor muhtemelen kız dedi ama tam göstermedi bidhaki ay bakalım dedi 🤷🏼♀️ 12+4 de gtmştik şimdi 15+4
Cigdemanne_01 elif1919 yaa hiç sorma bende de öyle bir varki o ağrı hem kuyruk sokumunun olduğu yerde hemde kalçamda hareket edemiyorum bazen. Temizlik yapınca özellikle kendimi yorunca eğildiğim yerden doğrulamıyorum hatta yürüyemiyorum bile feci şekilde kitleniyorum felç olmuş gibi eşim kucağına alıp yatırıyo direk. Dinlenerek geçiyor başka çaresi yok valla ben hergün çekiyorum çünkü bu ağrıyı. Doktoruma söyledim hamilelikte doğal bişey olduğunu söyledi ağrı kesici verdi ağrıyınca iç dedi ama ben çok fazla bi faydasını görmedim baş ağrısını falan kesiyo ama bel ağrıma bişey yapmadı. He bir de kalsiyum eksikliğinden oluyormuş suda eritmelil kalsiyum ilacıda verdi onu içince o gün biraz rahatlıyorum. Ağrılar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluşuyormuş.
Kelebenk elif1919 kuyruk sokumu icin ortasi delik minderler var ben ondan kullaniyorum.vucudun baskisi kuyruk sokumuna yuklenmedigi icin rahat ediyor
ikincibebek2 elif1919 canım o ağrı bende de var tek çaresi dinlenmek ağır kaldırmamak agir isler yapmamaya çalış bunun için bi ilaç olduğunu sanmıyorum