Belinay_AliEge Bende 8+3 'üm biraz karnim çıktı gibi gaz sıkıntım hiç birseyim yok kabız da diilim acaba benim yapımdan dolayı mi erken belli etti kendini 😊💕
Anonimmama Belinay_AliEge ya benim de karnım belirgin aynı şekilde kabızlık gaz gibi herhangi bo problemim yok şükür 😁
Haceraykt Belinay_AliEge ben de seninle aynıyım canım benim de 8+3 dediğin gibi hiç sıkıntım yok ama karnım hafifçe belirmeye başladı sanki 🙈
Gulsahim 41esra ayy bende öyle dedim ki ne güzel bulantı yok dinle bugün bittim resmen.. Bide baş ağrısı.. 😪💕🙆♀️ Harikayız 😅
41esra Gulsahim kendi kendine nazar değdirenler olarak harika 😂 aynen öyle ana işte babalar doğana kadar baba olmuyor çok iyi anladım bunu hormonlarım sağ olsun ama ana rahmine ne zaman düştü ana ana oluyor 🤦🏻♀️😍😍
sonsuzmasalim Anonimmama maşallah😍 bizde 8 haftalığız ve 30 ocak göreceğim pıtırcığımı inşallah🥰 bulantılar kusmalar son gaz devam şuan😫
Anonimmama sonsuzmasalim o bulantılar malesef bende de var özellikle sabahları kahvaltı yapamıyorum doktorum yumurta pekmez ye dedi ısrarla ama yok yani 🙄🙄
Gigy 7+2 benim de sıkı takip edilen bir gebelik ,her hafta gidiyorum ,keyfim yerinde ama hep bı tedirginim,daha önce de kalbi durmuştu ☹️inşallah hepimizin sağlıklı,sorunsuz ,mutlu geçer
RuzgarsMommy 9+4 üm her gün gece 12 den sonra artiyor ya sayımız yeni bilgiler geliyor okuyoruz 12 yi iple çekiyorum cok heyecanli :))
Anonimmama Gigy aynen öyle herkesin farklı olabiliyor Rabbim sağlıkla kucagimiza nasip etsin inşallah 🥰
Rabiakk Anonimmama hamilelikle diş kaybı bile oluyormuş ben ilk hamileliğimde bir dişimi kaybettim 😊Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Gulsahim Anonimmama kuzum ilk hamileliğim de iki dişimi kaybettim kalsiyum eksikliği olduğu için olmuş.. Süt yoğurt peynir ye kuzum yani illaki dişler gidiyor 🙈 bu hamileliğim mesela acayip şekilde uykuyla ve bulantıyla geçiyor napalım bunada şükür 😅
Anonimmama 41esra bende de ara ara oluyor hele sabah ki mide bulantısı 😔 olsun bebeleeimiz sağlıklı olsun da napalim buna da şükür 🥰
Anonimmama sonsuzmasalim aslında çok severim de sanki karnım tok olur da zorla yersin ya benim ki de o hesap 😁