Anonimmama Merhabalar dün doktora gittim 8+5haftalik hamileyim ultrasonda baktık bebeğime nasıl da hareketli yerinde durmuyordu nasıl mutlu oldum karnım büyüdüğünde içimde hissetsem kim bilir ne hale gelirim 🥰
Tevhid Anonimmama bende 7+5haftalık hamileyim uykuya meyil çok ama onun dışında pek hissetmiyorum bi an önce karnımda kıpırdadığını hissetmek istiyorum😊
Busra221 Anonimmama aa cok sevindim kücük olmasına rağmen harektlerini görebilmişsin bende 8+2 yim . Daha bebeğimide görmedim kalp atışınıda duymadım sabırsızlıkla 28 ocağı bekliyorum kontorle geç gitme taraftarıyım bazen gözükmüyor duyulmuyor insan üzülüyor. 10 haftalıkken gidicem doktora
41esra Anonimmama bizde 8+4 haftalık olduuk 🙊 iki hafta önce gitmiştim en son kalp atışlarını duydum bu hafta tekrar gidicem inşallah bizde görürüz hareketlerini 😍 bende çok halsizim ben günde 3 litreden fazla içiyorum ama benimde çok uykum oluyor 🤣bide bu haftaya kadar hiç bulantım yoktu nazar değdirdim kendime herhalde iki gündür bulantıdan kafamı kaldıramıyorum birde kasık ağrım oluyor 🤦🏻♀️
Anonimmama Tevhid benim de çok uykum oluyor doktorum suyu arttır dedi sadece şu çok içemiyorum 3 lt içmem gerekmiş
Busraburak81 7+1 haftalığım kalp atışını duyamadık 1 hafta bekleyelim dediler böyle olup kalp atışını duyan varmı?
Anonimmama Busraburak81 8 haftalikta duyan da var çok şükür 7de duyduk biz karından ultrasonla 8. Hafta içinde oynadığını gördük:)
kirpikmeselesi Maşallah, Allah kucağına almayı nasip etsin 😊 Hanımlar bu rahimde solda olursa erkek sağda olursa kız muhabbeti doğru mu sizce daha 9 haftalığız ama ister istemez merak ediyorum cinsiyetini 😄 var mı sizin bildiğiniz yöntemler
Anonimmama Busra221 ben aslında 1 buçuk hafta önce görmüştüm ultrasonda ama doğum paketi aldım alınca görmek istedim ne alemde diye 🥰
Gulsahim Bende 8+4 oldum😍 kalp atışını duydum geçen hafta daha çok küçük ama ya...Bende Bi halsizlik oluypr bulantı kendimi salsam pelperişan olucam. Sürüden ayrılmıyorum.. Annem diyor yürüşe çıkıyorum bulantı ola ola yemekleri çok seçmeye başladım hakkımızda hayırlısı 🤗😍💓
Feyzachn Merhaba ✋🤗 Biz de bugün 8+3 olduk. Öğrendiğimiz de 6+5 imiş . Hemen diğer gun gittik doktora orada öğrendik 6+6 olduğunu. O gun kalp atışını duyduk kendisini gördük cok şükür . Ilk hamileliğin ve en beklemediğim düşünmediğim zaman da sürpriz yaptı. Adını sürpriz yumurta koyduk😄
Gulsahim 41esra ayy bende öyle dedim ki ne güzel bulantı yok dinle bugün bittim resmen.. Bide baş ağrısı.. 😪💕🙆♀️ Harikayız 😅
Anonimmama 41esra bende de ara ara oluyor hele sabah ki mide bulantısı 😔 olsun bebeleeimiz sağlıklı olsun da napalim buna da şükür 🥰
Gulsahim 41esra kız valla kendimi sıkmaktan Bi hal oldum 😅 ne zaman geçecek 🙈 şimdi Bi bardak süt içtim.. Ne yesem dişlerimi hemen fırçalıyorum. Sakız çiğniyoruz ah ah ah evlatlarımız işte napalım saha anne rahmine düşer düşmez hayatımız onlara göre şekilleniyor 🤗