Esmablbn Aselim19 Aselim19 benim de ilk hamileliğimde 39+3 tü gündüz muayene etti masaj yaptım rahim ağzına yumuşaması için dedi gecesine doğum yaptım 🤦🏼♀️☺️
kizimablaoluyor Esmablbn masajı nasıl yaptı canım? Çatı muayenesi yaparken mi? Dıştan mı? benimde geçen cuma gitmiştim çatı muayenesi yapmıştı herhangi bir açılma aşağı düşme gibi birşey yok dedi. 39+6 yız. Yarın 40+0 olucaz
Htcmhmt Esmablbn benim de dün 39+1 de yaptı aynı şeyi. Doğum başlayabilir suyun falan gelebilir dedi. Akşama kadar hafif adet sancım oldu. Ben de belki sabaha doğurururm falan demiştim ama aksine ağrım kesildi bugün
Seda_123 Aselim19 Ooo 2 haftadır bekliyorum ben 🤦♀️🤦♀️ 2 defa çatı muayenesi yapıldı yine tık yok nst de sancılar da var ama ben hissetmiyorum 38+5 oldum
Erdemli5308 Aysenurgocmez canim benimde 3 cm acikligim var ama yatmadim eve geldim cok merak ediyrm nzmn baslar diye 2ci dogumum bide
Erdemli5308 Aynen oyle.hastnede daha kotu oluyor insan gecmia olsun canim insallah yatmisken hastnaye hayirliai ile.dogumunu yaparsin.