KbrCry CansuArifeEr evet aynen öyle tamamen saptirildi forum. Perine masaji acitir diye korkuyorum suya girip cikiyorum arada umarim kisa surede gelir ya 😶 cok tesekkur ederim canim sağol
KbrCry 810473 38+3 bugün. Ne bileyim bazi hikayeler okuyorum acilmalari oluyo ama haftalarfa doguramiyolar o yuzden pek umutsuzum
810473 Ayy cok afadersın cnm kac hafta oldgn yazıyor valahı haftanda anormal deıl bekle bakalm arkdslarn ddgı gbı yap neler olacak cok heycanlı yaaa artk bnde dgrmak ıstyrm 37+2haftalıgım ne zman gelır dıye dusunmek beklemek cok sıkıcı
KbrCry 810473 aynen oyle ama sonlara yaklastikca ay biraz daha mi dursa diye bi korku stres olmuyo degil hani 😁😁 cinsiyetimiz kız sizinki nedir
Melos58 KbrCry ya benim bildiğim açılma 1 cm bile olsa eve gönderilmez heran doğum olabilir çünkü. Açılma bazi kisilerde cok hizli ilerler doktorlar nasil risk alıyorlar. Hangi postta okuduysam açılmayla bekliyorlar . Sağlıkla kucağına al insallah yavrunu ❤
810473 KbrCry saol cnm.. vala 2dogumumda ıyıydı ama 2.dogumum daha kolaydı bnda neolck ne beklıyor benı blmıyorum 🤷🏻♀️Ins kolay olur hepımızın dogumları senınde ne gzl acılman olms haberdar et muhakak ya merk ederm🤭🥰
Erdemli5308 KbrCry canim ben 2 cm acilma ile.1.5 hafta gezdim belli olmuyor o hurma ye bol bol sicak dus felan iyi geliyor suan 2 gebeligim 3 cm acilmam var ama sancim yok
Alice Bizde 38+6 olduk bugün perşembe kontrol var inşallah açılma vardırda yatırırlar valla sıkıldım hergün dogucak bugün diye beklemekten bizim kızda nazlı yeri çok rahat sanırım