Leyla_Alexandra gunisigim123 serklajlı gebelik geçeriyorum canım riskli bir gebeliğim var rahim ağzı gittikçe kısalıyor .. bu yüzden öyle dedi .. inşallah 3 hafta daha dayanırız en azından 37 haftada gelsin 🙏
Esrdmr Bebde 34 haftalik subat annesiyim bebegimin kilosu onden gidiyormus boyle giderse normal doguramazsin dedi kafama takildi 😑
Leyla_Alexandra Esrdmr ne kadar bebeğinizin kilosu acaba ? Benim bebeğimin 2075 olmuş çevremdekiler çok ufak diyorlar benim de o aklıma takıldı kaldı 🤷🏼♀️
Esrdmr Leyla_Alexandra 2 hafta onden gidiyormus 2800 dedi ben normal doguma cok hazirladim kendimi ama boyle kilolu giderse sezeryan olacak gibi😔
Pcosaragmen gunisigim123 biz de 33+5 iz kizcemle ,uygulamaya göre 27 Şubat ama sezaryen olacağı için 38 hafta sonunda aliriz dedi drumuz ,tabii daha önce gelmek istemezse😄
kayra5834 Mervee58 1 gün varmış aramizda bende 33+2 deyim bizimde mart 1 gösteriyo ama bende şubatın ortasından sonraya bekliyorum
123- 35 +1 ile beklemedeyiz Benim planlı sezeryan olucak 18 şubat olarak beklemedeyiz daha skntı olmazsa ins
Elifboztug gunisigim123 37 hafta olcam yarın nasipse şubat 5 ama gecen hafta doktorum 38 haftada gelebilir dedi 😄 bekliyorum bakalım
Leyla_Alexandra Esrdmr olsun canınız sağ olsun .. ha sezaryen ha normal doğum her iki şekilde de anne olacağız sıkma sen canını ❤️
ant2602 Elif_su60 34+1 olduk bizde. Normal Doğum 26-27 Şubat sezeryan 13-14 Şubat demişti canım doktorum. Seninle aynıyız yanlışlık yok bence
Zekiyee Elif_su60 mrb bn fransada yasiyorum burda en son 40 41 haftaya gore hesapliolar oncesin dede gele bilir Ama ne zmn olur Bilmiyorum