Merhaba benimde bebeğim öyleydi 9.13 ve 12 arasında değişiyordu sıvısı. Perinatoloji uzmanlarıyla görüştüm. Sürekli çok kötü bir süreçti psikolojim allak bullak oldu çok ağladım ama sonra bir karar aldım elinden bisey gelmiyor tedavisi yok bari bebeğimi mutlu edeyim dedim. öncelikle hiç telaş yapmayın çünkü beyine zarar vermesi için sıvı miktarının 20 lere yükselmesi gerekmiş çok şükür hafta hafta düzeliyor yapmanız gereken tek şey bunu unutmak çünkü strese çok bağlı bişey ben ne zaman üzülsem sıvısı artıyordu her şey normalmiş gibi davranmanız gerekiyor sakın üzülmeyin stres yapmayın ve bol bol dua okuyun ara sıra sıvısı yükselebilir ama korkmanız için 20 ve üstü olması lazım. Stres bebeği çok etkiliyor mutlu olacağınız ne varsa onları yapın ve bol bol gülün kahkaha atın ki bebeğiniz olumlu yönde etkilensin. Çok şükür şimdi 36 haftalık olduk biz herşey düzeliyor büyüdükçe darısı size inşallah. Ve mutlaka bir perinotoloji uzmanıyla görüşün onların cihazları ve ölçümleri çok farklı oluyor.